2777
2789
اصلن این فکرو نکن.همین دعا کنی قرار نیست مستجاب شه ک عزیزم.چون صلاحت دست خودت نیست دست خداست

یعنی خدادوست داره بااین همسر زجر بکشه وسال های جوونی اش هدر بره کلا خدا دوست داره بنده اش زجر بکشه من این وخوب فهمیدم دعاهای خود منم جواب نمیده این بی دین هاخییییلی عزت بیشتری پیش خدا دارن حالشون هم از ما بهتره 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی خدا دوست نداره زندگی من خوب بشه شوهرم آدم بشه

نه به نظرمن دوست نداره برای من وامثال من وتو اصلا دوست نداره من که دارم تجربه اش میکنم خیلی هارو دیدم مثل من وتو متاسفانه 

بینایی

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نه به نظرمن دوست نداره برای من وامثال من وتو اصلا دوست نداره من که دارم تجربه اش میکنم خیلی هارو دید ...

می‌دونی بعضی موقع‌ها دلم چی میگه میگم واقعا شاید خدا می‌خواد من از این طلاق بگیرم...... چون من الان دارم زندگیمو با چنگ دندون نگه می‌دارم که به طلاق ختم نشه به خاطر اینکه  یه دختر دارم

می‌دونی بعضی موقع‌ها دلم چی میگه میگم واقعا شاید خدا می‌خواد من از این طلاق بگیرم...... چون من الان ...

نمیدونم چی به صلاح زندگی ات هست ولی من خودم خیییلی وقتا باخودم میگم چرا این زندگی مضخرف باید به جایی برسه که به این چیزا فکر کنی چرا نباید مثل بقیه توصلح وآرامش باشیم باور کن منم تووضعیت خودت ام فقط بچه ندارم همش فکر میکنم داره خیانت میکنه اصلا نمیدونم آینده چی میخواد بشه نمیدونی چقدر ازاین خدایی که هرروز صداش میزنم دلگیرم

نمیدونم چی به صلاح زندگی ات هست ولی من خودم خیییلی وقتا باخودم میگم چرا این زندگی مضخرف باید به جایی ...

. می‌دونی من برای این میگم شاید مثلاً طلاق خدا می‌خواد من طلاق بگیرم چون شوهرم اصلاً با هم راه نمیاد یعنی هیچ کاری برای خوب شدن زندگیم نمی‌کنه یه روز میام میگم بیا اینجوری کنیم زندگیمون خوب بشه میگه نه من همونی که هستم و خیلی رفتم قهر کردم خونه مامانم گفتم خدایا یه کاری بکن که خودش بیاد برای آشتی ولی هر سیری هم نیومد حتی شده تا یه دو هفته موندم ولی نیومد دیگه مجبور شدم خودم برم...... من دختری بودم که انقدر غرور داشتم تا یه چیزی می‌گفت یه کاری می‌کردم که اصلاً قهر می‌کردم ناراحت می‌شدم ولی الان فقط سکوت می‌کنم که کتک نخورم یا فحش نشنوم..... انشالله عزیزم زندگیت انقدر خوب بشه که دیگه اصلاً به اینجور چیزا فکر نکنی...... خیلی خوبه که بچه نیاوردی من اگه بچه نداشتم ازش جدا می‌شدم چون خودتم بچه طلاقم خیلی درد بی‌پدری کشیدم نمی‌خوام دخترم این دردو بکشه....

. می‌دونی من برای این میگم شاید مثلاً طلاق خدا می‌خواد من طلاق بگیرم چون شوهرم اصلاً با هم راه نمیاد ...

آره خیلی سخته اینجور شرایط حالا من سکوت نمیکنم جواب اش ومیدم ولی خب دیکه حوصله اش وندارم الکی دارم ادامه میدم ان شالله به یه ثباتی برسیم