2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا هیچی نیست

مامان منم هفته قبل فهمید دقیقا تو همین مرحلس افسرده شده بود دور از جونش فکر میکرد سرطان کبد گرفته😐🤦‍♀️

فرستادش برای برادرم و زنداییم ک پزشکن گفتن این مرحله چیز خطرناکی نیست با رژیم و ورزش میشه کنترلش کرد

حالا غرشو سر ما میزد میگفت شما اذیتم کردید اینجور شدم 😂

اصلا نگران نباش عزیزم حتما یک ساعت پیاده روی کن-غذاهای سرخ کردنی،شیرینی جات و ترشی و چرب اصلاااا نخور و به جاش مایعات زیاد بخور همینطور میوه برنامه روزانت باشه مخصوصا میوه های سبز-عناب برگ بو سبزی قشنگ مصرف کن و از نت هم میتونی بگردی قشنگ رعایت کنی میره به راحتی

دم نوش دتاکس چای سبزباکنگرفرنگیه هرکی سه دوره خورده کبذچربش درمان شده هربستش ۳۵۰بودمن فقط یه بسته خریدم  گرون بودتخم کرفس هم کبدچربودرمان میکنه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم