2777
2789
عنوان

بنظرتون عاقلانست ک با دوتومن لپ لپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 91 پست
وای منم خیلی حساسم دقیقن دخترمم عین خودم نازک نارنجی شده

اره خب ماها دستِ خودمون نیست.حالا پسرِ همین خاهرشوهرم فقط مگه سرشو بشکونی که ناراحت شه گریه کنه😂😂

دخترِ من بهش دست بزنی میگه کتک زدی و نازو غمزه میاد،واقعا دیگه منم حوصله ناز کشیدن ندارم میگم کاش به من نبره.

خدای مهربونم سیپورت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایول از فردا میرم تو کارش💃

جای لپ لپای قبلیشو نداری؟

مثلا ۷_۸ تا از وسیله هارو هم بذاری داخلِ جلدِ لپ لپ،با چسبای نواری که رنگی رنگی هستن درِشو چسب بزنی که خودش بازشون کنه.😍

خدای مهربونم سیپورت

ببخشید اینو میگم ولی من بچه بودم یه عروسک بود لباسهای خوشگل داشت بعد میچرخید و اهنگ میخوند ارزوم بود داشته باشم ولی مامانم هیچوقت برام نخرید الان 20 سالمه یادم مونده به روی مادرم نمیارم واقعا شاید نداشت طفلک ولی ارزوش رو براورده کن از این خارجی ها میتونی بگیر براش 

حتما بخر براش اون دو تومن رو هرجور که بگیری خرج میشه ولی هیچی مهمتر از حس بچت نیس .. خداروشکر کن دار ...

عزیزم❤️اره حتما انجام میدم بلاخره پول میره و میاد

به نظرم براش چندتا لپ لپ خوب و برند بخر که وقتی باز کرد، توی ذوقش نخوره. و اینکه اره حتما بخر. بچه نمیدونه ارزش طلا بیشتره، اون لپ لپ تا عمر داره، توی ذهنش می مونه . برای منم زمان بچگی روز تولدم یه لپ لپ خیلی بزرگ خریدن، هنووووزم جایزه هاشو نگه داشتم و هر بار یادم میوفته، کیف میکنم😍