2777
2789
عنوان

بنظرتون عاقلانست ک با دوتومن لپ لپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 94 پست
اره دختر منم ماهی چند بار میخره بخدا همشم میندازه دور قشنگ میتونه پولاشو جمع کنه طلا بخره ولی گوش نم ...

منم خودم براش نمیخرم و میدونه از لپ لپ متنفرم باباشو انتریک میکنه که براش بخره.

اخه اصلا چیزای جالبی هم داخلِ لپ لپا نیست.یه چرتو پرتای بیخودی داخلشه که فقط باید بشینی غصه اشو بخری.

نمیشه همون ۲_۳ ملیونو خودت بری از بیرون مثلا چن تا عروسکِ کوچولو،چن مدل گردنبندای رنگی رنگی و دستبندو،ماشین کوچولو و هرچیز کوچولو و باحاله بخری و براش باکس کوچولو بخری بذاری داخلِ اونا،یکی یکی باز کنه حتما براش جالبه تره.حداقل میدونی چقد هزینه کردی و اون اسباب بازیا ارزششو داشته.

تو ۲ ملیون لپ لپ بخری سرِ جم ۳۰۰ تومن وسیله داخلون گیرِ بچه نمیاد اخرشم انقد به درد نخورن که همه رو خودشون میندازن دور

خدای مهربونم سیپورت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم😘اره فکر خوبیه حتما فیلمشو میگیرم

خدا برات حفظش کنه خوشبختیشو ببینی 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
آفرین دقیقا همینهما که کلی نه شنیدیم از بچگیالآن بازم افسرده این انقدر نرسیدیم به هرچی که خاستیموای ...

دقیقا منم حسم اینه بچه های این دوره بیشتر از سن های پایین افسردگی میگیرن چون توی خانواده همه چی براشون فراهم بوده و حرف حرفشون بوده،واردِ اجتماع میشن یکی باهاشون برخوردِ خوبی نکنه یا نامهربونی کنه چن روز افسرده ان.

خانواده شوهرم به قولِ معروف پوست کلفتن و از کوچیکی ناز نمیکشیدن الانم هیچی ناراحتشون نمیکنه،مگر دیگه چی بشه.

ولی من خودم چون همیشه پدرم میومد قهرو نازمو میکشید،حالا تا بهم بگن یک از دو بیشتره میشینم غصه خوردن.

باز الان تنم به تنِ اینا خورده بهتر شدم قبلا ۱۰ کیلویی لاغر شدم سرِ این چیزا و افسردگی گرفتم چن سال.

خدای مهربونم سیپورت
منم خودم براش نمیخرم و میدونه از لپ لپ متنفرم باباشو انتریک میکنه که براش بخره.اخه اصلا چیزای جالبی ...

وای اره خیلی ایده جالبیه

میتونم بخرم بزارم تو باکس خودم 

دقیقا منم حسم اینه بچه های این دوره بیشتر از سن های پایین افسردگی میگیرن چون توی خانواده همه چی براش ...

وای منم خیلی حساسم دقیقن دخترمم عین خودم نازک نارنجی شده

وای اره خیلی ایده جالبیهمیتونم بخرم بزارم تو باکس خودم

اره اتفاقا منم الان این ایده به سرم اومد.خودمم برا دخترم اجراش میکنم در حدِ یک،یکونیم اینا براش ریزه ریزه بخرم،کُلی وسیله میشه که خودش نمیدونه چی داخلِ باکساس و کلی سورپریز میشه.

باکسارو تزین کن و ایده هاتو روش خالی کن😍

به نظرم اینجوری هم تو راضی تری همم دخترت

خدای مهربونم سیپورت