2777
2789
سر یکساعت میاد معذرت خواهی ولی قلب من صاف نمیشه حالت تهوع میگیرم تا مدت ها ازش فراریم و چندشم میشه

اصلا درک نمیکنم چطور همچین آدمی رو میتونی بعدا باهاش زندی کنی 

بچه هم نداری 

از همچین حیوونی جدا شو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیز دلم کسی که کنترلی رو رفتار و اعصاب و روانش نداره و انقدر با تو بد برخورد میکنه اولویتت رو ...

شوهر مندمشروب میخوره 

و خونواده شوهرم میگن نزار دعوا کن نزار بره با رفیقاش 

من یک مدت خیلی دعوا کردم بدجور گاهی 

شب یلدا باز خورده بود و رفیق بازی کرده بود مادرشوهرم اومد گفت خوشحال نباش از این مار شوهرت،باید جلوشو بگیرم 

گفتم مگه من خوشحال ،اما پسرت ۳۷سالشه بچه نیست که من بگم چه کن چه نکن خسته شدم بس که کفتم دعوا کردم اما کوش نمیده منم رهاش کردم 

انتظار داره کتک بخورم نزارم بره 

تو ریدی ؟😂 خودت یه تاپه عنی جن . د ‌ ه خانوم من رسیدم پس کله خانوادت با ریدنشون 😂

اوه اوه دیگه داری صفات مادرتو میکشی وسط فرااااار😂

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

اره دیگه بهش ک میگم تو این شرایط تصادف میکنه یا میزنه به جایی بیمه هم ک نداره.. زورش میاد منو میگیره ...

ای بابا . با این مردا اصن نباید حرف زد . بذار بزنه تصادف کنه دلسوزی به اینا نیومده

منتظر بمون تا تقاص پس بدنتا وقتی زن های منفعلی مثل شما هستن چرا تقاص پس بدن؟خدا همونقدر که از ظالم م ...

اگه خرف زدن بلد نیستید حرف نزدنم بلد نیستید

هیچ کس جای زنهای مثل ما نیست

بله میگن حکم ظالم و مظلوم یکیه ولی این وسط کی تشخیصشو میده ؟؟؟؟؟

من دوتا بچه دارم فعلا هم نمیتونم مستقل بشم اگرم طلاق بگیرم شوهرم آدمی نیست که راحتمون بذاره خونه بابامم دیگه نمیخوام برم ولی اونام نمیذارن خونه جدا بگیرم و هزارتا دلیل دیگه 

ولی دارم تلاش میکنم مشکلمو حل کنم 

اگه خرف زدن بلد نیستید حرف نزدنم بلد نیستیدهیچ کس جای زنهای مثل ما نیستبله میگن حکم ظالم و مظلوم یکی ...

برو در ادامه همین تاپیک بقیه پستامو بخون تا بفهمی من بدتر از همتون بودم ولی خودمو نجات دادم 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

نه روحی نه جسمی دیگه توان ندارم

عزیزم وقتی زورت بهش نمی‌رسه وقتی عوضی هست چرادستش بهانه میدی زرنگ وباسیاست عمل کن خرش کن نمیتونی چیزی بانرم زبونی ازش بگیری بنام خودت بزنی ،؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

خیلی وقته کتک نخوردم😁

خیلی بده عشق ادم کتکش بزنه🥺

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

شوهر مندمشروب میخوره و خونواده شوهرم میگن نزار دعوا کن نزار بره با رفیقاش من یک مدت خیلی دعوا کردم ب ...

بگو تو خودت ننش بودی نتونستی منه بیچاره چجوری بتونم خدا لعنت کنه این خانواده هارو دوای درد که نیستن فقط نمک به زخم میپاچن

دیگه اونا باید تربیت میکردن

اوایل اینجور نبود چند ساله اینجور شده رفیق ناباب 

نمیدونم بخدا دیگه نمیکشم از یکطزف اداهای این 

از اون طرف حرفای خونوادش 

حس بی عرضگی رو به کن تلقیمان میکنن که من عرضه جمع کردنش رو ندارم مثلا سرزنش هاشم من میشنوم به خودش سرزنش میکنن میگم خوب میکنم به کسی ربط نداره هفته ای یکبار زیاد نیست و فلا