2777
2789
عنوان

بنظرتون عاقلانست ک با دوتومن لپ لپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 94 پست

سلام، اسی اگه جعبه لپ لپ های قبلی رو یه تعدادیشو حتی نگه داشتی، برو چند تا چیز کوچولو و متفرقه بگیر بذار داخلشون بعد از این چسب های طرح دار بگیر بزن دورش که متوجه نباشه کار خودته، هم قیمتش مناسب در میاد هم اینکه حداقل اون چیزی داخلش هست که خودت می دونی و ارزش داره، مثلا یه برگ برچسب بگیر برش بده داخل هر کدوم یکی بذار با عروسک و کش و اینجور چیزا، تو این بیرونی ها هر چی هم بگیری ارزش اون پولی که هزینه می‌کنی نداره

همون لپ لپ بگیر نزار تو دلش بمونه بگو خدا ارزوتو براورده کرد خیلی خوشحال میشه🥰

بعد اگه هی ارزوهای عجق وجق کردو خدا براورد نکرد چی دیدش بد نمیشه ب خدا

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اتفاقا منم الان این ایده به سرم اومد.خودمم برا دخترم اجراش میکنم در حدِ یک،یکونیم اینا براش ریزه ...

من خیلی وقت این کار میکنم جعبه لپ لپ ها را نگه داشتم وسایل کاربردی میخرم مثل خمیر بازی برچسب این جور چیزا میزارم داخلش بیرون رفتنی وانمود میکنم براش خریدم 

بخر براش😍😍😍😍دخترای منم عاشق لپ لپ هستن هر دفه میگیرن گوشی منو میبرن انباکس میکنن برا خودشون 😁 مگه ذوق میزنن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

میگم اگه مبتونی یه چیز با ارزش مثل طلا بگیر براش. درر کنارش یه چیزی ک خودش دوست داره مثل عروسک و... ...

طلا براش خریدم بهش دادم قبل گرون بشه خریدم میخواستم نگه دارم روز تولدش بدم ک طاقت نیاوردم

سلام، اسی اگه جعبه لپ لپ های قبلی رو یه تعدادیشو حتی نگه داشتی، برو چند تا چیز کوچولو و متفرقه بگیر ...

اره واقعا

اره چنتا بسته هاشو دارم ولی متوجه میشه جعبه های خودشه خیلی بلاست فک کنم خودم جدا جعبه باید بگیرم

بخر براش😍😍😍😍دخترای منم عاشق لپ لپ هستن هر دفه میگیرن گوشی منو میبرن انباکس میکنن برا خودشون 😁 م ...

وای دقیقا گوشی منم پر فیلم انباکس لپ لپه

همشم از اینستا یاد گرفته وقتی نی نی بود  براش اینارو میزاشتم ک غذاشو بخوره الان شد برام دردسر😁

منم تو بچگی خیلی چیزا برام گرفتن خیلی چیزا هم نگرفتن.  ولی اونجوری حسرت نشده برام.  زندگی همینه دیگه.  براش بخر اگه ذوق داری اما یه تعداد محدود .  ولی از اول این قضیه دعا و خدا رو مشخص کن براش.  من تا حالا که نه سال دخترم هست نگفتم خدا برای برآورده کردن آرزوهاست فقط گفتم تومواقع ناراحتی و سختی بهش پناه ببر و باید اطاعتش کنیم چون خالق ماست و....  چون خودم تو بچگی سر این مساله حس سردرگمی داشتم و این که چرا خدا نمیده پس؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.