2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 518 پست
بیچاره خانواده های پسردار عروسی بگیر طلا بگیر خونه بگیر جهیزیه هم بگیر حرف هم بزنیم میگن ما دختر بزر ...

حالا منی که از اون دختر حمایت کردم خودم ۳تا پسر دارم😅😂😂

دلم خوشه هااا

الان پرسیدم از مامانمبله مثل اینکه جریان همینه😅😅😂ولی چقد مسخره

نه عزیزم چرا مسخره باشه هردو خانواده تقریبا به یه اندازه خرج می کنن 

اینکه پدر عروس هم جهیزیه بده هم خونه این که بدتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه یک چیز مشترک هست شاید برای خرید خونه بعدا حتی فروش بره.

ساکن کجا هستین؟ ؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

دختر خانم کلا مخالف عروسی هستند اما پسر اصرار داره.خب ۸۰گرم طلا +چند تا تکه وسایل برقی در حد۳۰۰میلیو ...

نه بی انصافی نیست پسر همین که دختر گیرش میاد کلاهشو بندازه هوا 😊

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اصلا این حرفارو گوش نکن ،حتی اگه بخوای با رسم خودتون پیش بری همون ۳۰۰ کافیه ،کل سرویس چوب و با تلویز ...

دقیقا خودم نظرم این بود که ایرانی بگیرم.

لباسشویی خونه داداشم الجی اصل هست خراب شده دیگه درست نمیشه.

اما همسایمون اسنوا داشت چندین ساله یکم خراب شد اومدن براش درست کردن وتمام.

میدونید ما مهمون هامون نزدیک ۱۰۰یا شاید۷۰تا باشه.اما اونا ۴۰۰تا تقریبا.پدرش میگه وام ازدواجش وپول هدیه ای که مهمون ها میدن برمیدارم وعروسی میگیرم.

خب من که نمیشه برم بگم پول عروسی بیاید نصف کنیم تا انصاف رعایت بشه وقتی زیر ۱۰۰نفر مهمون دارم وحتی مخالفم با عروسی ومیگم عروسی نگیریم.

از اون طرف رهن خونه ۶۰۰اینا میشه که پسر خودش میده.

طلاهم ۲۵گرم میبرم.

اونم ۵۰تا.

طلاها برای قبل هست که خریدیم ولی هرکس خودش پول داده.

میمونه یک جهاز این وسط.

🙄 حتی تو خارج از ایران نصف نصف هست عزیزم 🙄🦦 چرا اصرار داری بی انصافی هست ؟ جهاز ؟ طلا مجردی شما م ...

طلای مجردی نیست.کادو هست.

من۲۵گرم خریدم.

اون ۵۰گرم.

قبلا خریدیم باهم.

مهمون های من ۱۰۰وحتی شاید ۷۰تا باشن.

اونا ۴۰۰تا.

خب من واقعا باید برم نصف پول عروسی بدم؟

وقتی پدرشون می‌خوان وام ازدواج بگیرن وپول شاباش مهمون هارو کامل بردارن وعروسی بگیرم.

داماد ۶۰۰بده رهن.

میمونه یک جهاز این وسط.

چرا انقد سختش میکنی خب بگو ۶۰۰ وام ازدواجمو میبرم جهیزیه نمیدم اوکی هس یا ن دیگه بنظرم نرماله ،شما پ ...

میگن ۶۰۰کافی نیست.

چون پسر باید خونه رهن کنه.

چون باید عروسی بگیره.

طلا من خودم ۲۵گرم خریدم.

اونم ۵۰گرم خریده.

عروسی رو پدرشون میگیره با وام ازدواج پسرش وشاباشی که میدن.

مهمون من ۷۰تا۱۰۰هست.

اونا تقریبا ۴۰۰.

طلای مجردی نیست.کادو هست.من۲۵گرم خریدم.اون ۵۰گرم.قبلا خریدیم باهم.مهمون های من ۱۰۰وحتی شاید ۷۰تا باش ...

اولن که خرج عروسی نصف نصف میشه وقتی داماد جهاز بخره و این عادی عزیزمم بیشتر مواقع داماد سه تیکه وسایل بزرگ میخره طلا هدیه هست باهم پس نمیتونه فقط واسه شما باشه