2777
2789

سلام دوستان نظرتون چیه؟

دختر خانم ۸۰گرم طلا ببره خونه شوهر بدون جهاز.

یک جشن خیلی کوچیک خانوادگی خونه دختر خانم گرفته بشه توسط پدر عروس.

عروسی،جهاز ورهن خونه با پسر.

خوبه ک 

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

پسره موافقه اخه طلا معمولن مال دختر میشه 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظری ندارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

۸۰ گرم طلا ، مقدار زیادی نیست ک این همه کار در برابرش پسر انجام بده 

شما جهاز نبر ، داماد هم عروسی نگیره 

یا توافق کنید جهاز نصف عروسی هم گرفته نشه 

یا هر چی 

این از دید من بی انصافی هست 😊 

چرا؟

اینا چیزاییه که طرفین توافق میکنن. ۸۰ گرم چیزی حدود ۴۰۰ میلیون میشه. مثل اینه که یه ماشین با خودش برده باشه. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
۸۰ گرم طلا ، مقدار زیادی نیست ک این همه کار در برابرش پسر انجام بده شما جهاز نبر ، داماد هم عروسی نگ ...

دختر خانم کلا مخالف عروسی هستند اما پسر اصرار داره.

خب ۸۰گرم طلا +چند تا تکه وسایل برقی در حد۳۰۰میلیون خوبه  که دختر خانم ببره؟

می‌خوام تعادل حفظ بشه وبی انصافی نشه.