2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

712 بازدید | 144 پست

یعنی انقد بد شانسم که حد نداره 

مامانمو که از دست دادم بابامم بی فکر و بی خیال باهاشم راحت نیستم داداشمم معتاد والا دوستم ۶ سال پیش مامانش فوت میکنه باباش انقد خوبهههه انقد باهاش راحته الانم ۴ ساله با یه پسره دوسته پسره تبریزیه از اونجا میاد بخاطر این که اینو ببینه اصلا طاقت دیدن اشک اینم نداره 

بعد من بدبخت هرکی بهم رسید فرداش رفت 

از این بدشانس بودنم کجا برم که دیگه ولم کنه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز ب شانس اعتقاد و ایمان پیدا کردم.‌ننیشه حتی جهنمم بخواهیم بربم شانسمون مبگن پر شده فعلا پشت در اواره بمونید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم جدیدا خیلی بدشانس شدم نزدیک یک ساله بدبیاری پشت بدبیاریکلا هر چی میخوام نمیشه هیچی برام نمیشه یا ...

بیا تاپیک اخرمن پخش سوره بقره فک کنم طلسم وبدشانسی رو اززندگی برمیداره 

منم جدیدا خیلی بدشانس شدم نزدیک یک ساله بدبیاری پشت بدبیاریکلا هر چی میخوام نمیشه هیچی برام نمیشه یا ...

والا من نمیدونم چرا اینه وضعم خدا انگار باهام لجه اصلا والا خدا زده کمرم خواهر

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

اگه راهی پیداکردی به منم بگو منم بدشانسسسس ترینم

از منم بدتری یعنی؟

دیروز ب شانس اعتقاد و ایمان پیدا کردم.‌ننیشه حتی جهنمم بخواهیم بربم شانسمون مبگن پر شده فعلا پشت در ...

وای من که هم این دنیام جهنمه هم اون دنیا 😂

کاش اونجا دیگه حداقل بزارن یه راست برم جهنم نخوام پشت در بسته بمونم

والا من نمیدونم چرا اینه وضعم خدا انگار باهام لجه اصلا والا خدا زده کمرم خواهر

دقیقا. انگار خدا باهام لج کرده یا داره امتحانم میکنه خیلی اوضاعم وخیمه. کلا هر چی میخوام صد درجه برعکسش. یا مثلا اگر هم میشه صد در صد با چیزی ک میخواستم فرق داشته کلا نمیشه برام قبلا بهتر بود الان یک ساله بدتر از همیشه هست 

بیا تاپیک اخرمن پخش سوره بقره فک کنم طلسم وبدشانسی رو اززندگی برمیداره

منم فک کنم طلسم شدم 

حس میکنم دارم به طلسم شدن اعتقاد پیدا میکنم مگه میشه یه آدم انقد بدشانس بشه و همه چی دقیقاااا مخالف ...

وای من واقعا زندگیم داغونه باور کن یکم دیگه اتفاق بد بیوفته خودکشی میکنم 

وای من که هم این دنیام جهنمه هم اون دنیا 😂کاش اونجا دیگه حداقل بزارن یه راست برم جهنم نخوام پشت در ...

منم همینم بخدا،فقط میگم بمیرم تموم شه میترسم همین بلا سرم بیاد والا من بدشانسیم ارثی هست مادرمم شانس نداره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دقیقا. انگار خدا باهام لج کرده یا داره امتحانم میکنه خیلی اوضاعم وخیمه. کلا هر چی میخوام صد درجه برع ...

منم همینم البتع از اول عمرم درحال تحمل بدبختی بودم تا الان دیگه مگه زندگیم تموم شه که بدبختیامم تموم شه امسال کنکورم دارم مطمئنم پشت کنکوری ام میشم از الان که هرکی رسید یه تشر به من زد