2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 144 پست

عزیزانم حالا من یکم از بد بختیام براتون میگم ...مطمینم همتون از شدتش غیب میشین ...

بخاطر دعواهای مادر و پدرم با ی پسر پشت کوهی دوست شدم اولش ک خودشو خیلی خوب جلوه داد ب محض اینکه عقد کردیم ورق برگشت و همه چی تموم شد ...ینی مثلاً خوشی و خوبی و خوشبختی ...

بخاطر نداشتن ی حامی درست و حسابی تو خانوادم ب ناچار مجبور ب ادامه زندگی با اون آدم شدم تا اینکه ...

پدرم 11 سال و نیمه ک فوت کرده 

من ب ناچار و ادامه زندگی گرفتم و بچه دار شدم اینقدر این حیوون با خانوادش اذیتم کردن ک 3 سال و نیم پیش طلاق گرفتم هنوز 1 ماه از طلاقم نگذشته بود ک 

مادرم فوت کرد ...الان 3 سال و نیمه ک مادرم فوت کرده 

بعد فوت مادرم بارو بندیل مو جمع کردم اومدم خونه مادریم ک برادر بی شرفم همون روز اول ک اسبابمو میاوردم دعوا راه انداخت باهام و شروع ب ناسازگاری و بد رفتاری کرد و ....

اومدم 3 ماه بعد فوت مادرم خودمو از این حال و روز در بیارم رفتم طلامو فروختم دماغمو عمل کردم اون زمان 20 تومان شد...دماغمو قبل عمل ساف و کشیده بوده الان دو تا استخون کنار دماغمو در اومده و مونده گار شده ....

خواهر کوچکم ک اینقدر هواشو داشتم کلاهمو همون اول فوت مادرم برداشت و 3 ساله ک قطع رابطه م باهش 

برادر بی شرفم دو سال پیش طبق معمول دعوا راه انداختو منو از خونه مادری م بیرون کرد و مجبور شدم با کسی ک اون موقع دوست بودم ازدواج کنم و الآنم زندگی بسیار لجن و بی ارزشی دارم 

برادرم ی ماه پیش باز باهم دعوا را انداختم ب قسط کش کتکم زدو الان با اونم دیگع قطع ارتباطم ...فقط از دار دنیا ی خواهر بزرگه برام مونده و همین شوهر آویزون اشغالی ...

حالا چی ب نظر شما من خیلی وقت پیش نباید کار خودمو یکسره میکردم

کجا

نمی‌دونم 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا

هر وقت گرفتی بهت میگم 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

من خودمم اینطوریم حس میکنم مال مدل نگاهمون به زندگیه همش غر می‌زنیم و غر زدن همه چیو بدتر میکنه

والا شکر چیو کنم دقیقا 

چه دنیای دلگیری(:

+++

والا شکر چیو کنم دقیقا

نمیگم شکر کن ولی بجای اینا بفکر برنامه ریزی باش بفکر اینده خیلی چیزارو میشه تغییر داد با تلاش خیلی روزها فرصت داریم برای زندگی کردن

میفهمم حالتو چون خودمم غرقم توی این افکار اما بلاخره باید تموم شن یا نه؟

نمیگم شکر کن ولی بجای اینا بفکر برنامه ریزی باش بفکر اینده خیلی چیزارو میشه تغییر داد با تلاش خیلی ر ...

اره ولی خب وقتی دستت بسته چکار میشه کرد