2777
2789
عنوان

کمککککک

239 بازدید | 23 پست

لطفا کمکم کنید. 

14 سالمه همه دوستام حداقل موهای بدنشونو زدن ولی مامانم نمیزاره من موهای دستمو بزنم

چند ماه پیش یجوری راضیش کردم موهای پامو بزنم ولی الان موهای دستمو نمیزاره بزنم

میگه الان زوده(دستم مث دست گوریل شده) 

حس بدی دارم بین دوستام

اگه بخوام سرخود بزنم بعدش معلوم نیست باهام چیکار میکنه. یا گوشیمو ازم میگیره یا دیگه نمیزاره از خونه برم بیرون. 

توروخدا راهکار بدین راضیش کنم

برای صورتمم اگه ماسکی چیزی سراغ دارین که بعد یه مدت کم کم موهارو ازبین میبره بگید که اینجوری هم موهام ازبین بره هم بهونه دست مامانم ندم😥

برای صورتت ماسک زغال استفاده کن

ولی خشک میشه جدا کنی پرزهات کنده میشه

واسه‌دستاتم عجله نکن بلاخره کوتاه میاد باهاش صحبت کن بگو من ی دختر نوجونم الان تو این دوره زمونه باعث خجالتمه و یکم اصرار حتما راضی میشه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما شنیدیم میگن دختر نباید ابروش رو برداره یا موهای پشت لبش رو بزنه ولی اینو نه

به مامانت بگو توی دین خیلی به زدن موهای زائد توصیه شده، اصلا هم چیز بدی نیست حتی باعث پاکسازی پوست و بدن میشه.

خواهرم تازه ۱۴سالش شده خیلی زیاد پشمالویی هست 

ما خواهرا مامان رو راضی کردیم اجازه داد حتی صورتش هم با تیغ ابرو برمیداریم تا به موقش بفرستیمش لیزر

خواهر نداری با مامانت حرف بزنه

ما شنیدیم میگن دختر نباید ابروش رو برداره یا موهای پشت لبش رو بزنه ولی اینو نهبه مامانت بگو توی دین ...

والا اصن میترسم باهاش حرف بزنم درباره این چیزا

ولی خب وقتی حوصله داره میشه نرمش کرد

سر فرصت بهش میگم ببینم چی میشه امیدوارم راضی شه

خواهرم تازه ۱۴سالش شده خیلی زیاد پشمالویی هست ما خواهرا مامان رو راضی کردیم اجازه داد حتی صورتش هم ب ...

نه بچه اولم

همیشه حسرت اونایی که خواهر بزرگ دارنو میخورم... بخت منه