2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 144 پست

چقدر آرزو داشتم مهاجرت کنم حتی تلاش کردم تمام آرزوم بود گریه میکردم شب و روز نشد که نشد چشم چپم یک ساله تار تار شده هر دکتر هم میرم میگن چیزی نی خو اگه چیزی نیس پس چرا تاره 

از یک طرف بینی عمل کردم 5 سال تو نوبت بودم  افتضاح شده 

یا هر چی دیگه هم میخوام نمیشه اصلا کلا نمیشه نمیشه 

فکر نمیکنم از من بدشانس تر تو کل جهان و هستی پیدا بشه. راضیم جای هر کی باشم جز خودم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم بخدا،فقط میگم بمیرم تموم شه میترسم همین بلا سرم بیاد والا من بدشانسیم ارثی هست مادرمم شانس ...

منمممم مامانمم بیچاره شانس نداشت انقد اذیت شد اینجا 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

دقیقا همین یه سال برای منم بدبختی وعذاب بوده

دلم میخواد بمیرم ولی دیگه از بدشانسی خلاص شم چند بار خواستم خودمو بکشم جرات نداشتم بخدا بریدم. اصلا یه افسرده شدم. خدا منو یادش رفته. قبلا تا حدود یکی دو سال قبل هم باز خوش شانس نبودم ولی الان یک ساله خیلی فجیحه 

منمممم مامانمم بیچاره شانس نداشت انقد اذیت شد اینجا

روحشون شاد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چقدر آرزو داشتم مهاجرت کنم حتی تلاش کردم تمام آرزوم بود گریه میکردم شب و روز نشد که نشد چشم چپم یک س ...

ای بابام هی 

اون موقع شانس تقسیم میکردن منو تو رفته بودیم با عرض معذرت دستشویی 😂 خیلی سخته هرچی بخوای و نشه یا بد بشه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

شایداره بازخداروشکرکن دست وپات بسته نیست که کسی رو به زور تحمل کنی من دارم میسوزم بایه همسرمعتادبخاط ...

والا منم داداشم معتاده گیر اونم از بس زندگیم داغون بود از ۱۵ ۱۶ سالگی قرص اعصاب میخوردم الان بدنم داغون اصلا پریود نمیشم رفتم دکتر گفت شاید دیگه هیچ وقت نشی 

ای بابام هی اون موقع شانس تقسیم میکردن منو تو رفته بودیم با عرض معذرت دستشویی 😂 خیلی سخته هرچی بخوا ...

دقیقا. یا نمیشه یا دست میزارم رو هر چی بدترین ورژن ممکنش میشه که به غلط کردن میوفتم میگم نخواستم بابا در این حد در کل بخدا خیلی خسته شدم کم آوردم. دلم میخواد بمیرم. بعضیا عین اب خوردن الکی الکی مهاجرت میکنن یا هر چی بتوان سریع اتفاق میوفته. حالا مهاجرت یک گوشه ی قشنگه نشدن هام بود هزاران مشکل دیگه هم هست خیلی اوضاعم داغونه.... 

دلم میخواد بمیرم ولی دیگه از بدشانسی خلاص شم چند بار خواستم خودمو بکشم جرات نداشتم بخدا بریدم. اصلا ...

منم همینم من از افسردگی دارو میخورم دوساله اصلا افتضاحم من ارزو دارم بمیرم تموم شه والا

تنها دلیلی که زندگی میکردم مامانم بود الانم اونم نیست دیگع اصلا کسی منتظرم نیست دیگه هرجا میرم و هر ساعتی میام 

یه هفتع خونه دوستم بودم بابام نگفت دوستت کیه اصلا کجایی تو 

روحشون شاد

ممنونم 

داداشت چندسالشه

۲۴

منم همینم من از افسردگی دارو میخورم دوساله اصلا افتضاحم من ارزو دارم بمیرم تموم شه والاتنها دلیلی که ...

خدا مادر گرامی ات رو بیامرزه عزیزم  خانواده ی من همیشه با خشونت باهام رفتار میکنن. منم دارو داده دکتر تا یه مدت مصرف کردم گذاشتم کنار. حالم خوب نیست. بخدا که خیلی داغونم. یک ساله خیلی بدبیاری میارم نمیدونم تا کی قراره بدبخت عالم باشم و برام نشه 

دقیقا. یا نمیشه یا دست میزارم رو هر چی بدترین ورژن ممکنش میشه که به غلط کردن میوفتم میگم نخواستم باب ...

گفتی مهاجرت یاد این افتادم که دختر معلم جغرافیام لا.تاری برنده شد رفت آمریکا چقد یع ادم خرشانسه ما که برا همه چی به در بسته خوریدمد