2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره همینه میگن ایرانم اومده لاشو بالا نیوردن هنوز

امان از اون زمانی که بگن و دوباره بدبخت شیم 😑

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

یه حسی بهم میگه بعد از اینکه امتحانات این ترم رو دادیم و رفتیم خونه دیگه برنمیگردیم خوابگاه،همه جا ق ...

خدا نکنه باید رعایت کنیم یا دلم نممیخواد همچی مثل دنیا مردگان میشه اه

خدا لعنت کنه اون آدمای چینی مسخره رو که اینقدر هر چی کثیفی و الودگیه از اونجا میاد

بسکه سوسکو موش و غورباغه و خفاشکوفت نیکنن حروم خورا یه بارکی عن هم بخورن همشون منفرض شن ما راحت شیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین الان نزدیک۲ماه گذشته هنوز سرفه دارم ولی علائمش بدن درد و سردرد وحشتناک تب و لرز تنگی نفس در حد ...

والا منکه یه سال پیش یه مرضی گرفتم اغراق نمیکنم خداشاهده از ۱۰۰ تا کرونا و هرچی دیدم بدتر بود

فقط منو شوهرم گرفتیم هیچ جا ندیدم کسی گرفته باشه

ویروس جوری بود کل تنمو عفونت گرفته بود 

معذرت میخوام خلطم لخته ای بود

از دنیا بی خبر بودم

بی اشتها هیچی نمیتونستم بخورم

از زوره عفونت سینوس هم سرم انگار میخواس منفجر بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

شما که تاپیک می زنین والا به خدا از خود ویروسه بدتر هستین

استرس چرا میدین به دیگران؟؟

حالا مثلا توصیه هاتون ارزش علمی داره که اطلاع رسانی می کنین؟

همه این روزا به هزار رسانه دسترسی دارن نیازی به شلوغ کاری شماها نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم