2777
2789
عنوان

قرصه اسپیرو کیا خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
من ماینوکسیدیل زدم یه ماه یعنی موهام افتضاح ریخت الان قطع کردم شاید اسپیرو بخورم آخه مجبورمیادمه قبل ...

والا من دیگه اگه کچلم بشم سمت قرص هورمونی نمیرم..

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا دیگه هیچ کاری تا عوارض اونا کامل از بین بره

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  
فعلا دیگه هیچ کاری تا عوارض اونا کامل از بین بره

مطمینی بخاطر اسپیرنولاکتون کیست گرفتی ؟😭منم ترسیدم آخه قبلا پریودم خوب بود از وقتی اینو خوردم منظورم چند ماه پیشه پریودم کم شده. 

برای لکه بینی قرص جلوگیری میدن دکترا ب من داد

به منم داده بعدش 

ولي من كيستم تركيد ديگه ادامه ندادم تا درمانم تموم بشه هفته بعدي دوباره شروع ميكنم

جلوگيري رو هم ميگن زياد استفاده نكنين

مطمینی بخاطر اسپیرنولاکتون کیست گرفتی ؟😭منم ترسیدم آخه قبلا پریودم خوب بود از وقتی اینو خوردم منظور ...

خب اصلا سابقه همچین چیزایی رو نداشتم بعد از خوردن قرص اینجوری شدم...شاید واسه همه اینجور نباشه....خواهرمم می‌خورد ولی واسه اونم عوارض داشت دیگه قطع کرد

من ماینوکسیدیل زدم یه ماه یعنی موهام افتضاح ریخت الان قطع کردم شاید اسپیرو بخورم آخه مجبورمیادمه قبل ...

ماینوکسیدیل در شروع مصرف ریزش مو میاره که خودش علامت مثبتیه ینی داره اثر میکنه عزیزم ادامه میدادی ریزشت قطع میشد و کم کم رویش مو اتفاق میوفته