2777
2789
عنوان

الان من گدا و بدبختم یعنی

1319 بازدید | 88 پست

بگم که تو رابطه نیستم یه دیت رفتیم که چیزی از هم نفهمیدیم امروز صبح زنگ زد که بریم کافه منم گفتم اوکی بعد گفت که پس تو بیا دنبال من گفتم چشمممم بعد تو کافه خیلی مسخره و ساختگی شروع کرد پیامکی بازی و اینکه دوستم فلان جا برام یه بسته از ترکیه اورده الان باید برم بگیرم

منم گفتم باشه بشین بعد دو تایی میریم گفت نه گفتم تو بمون من میرم گفت سوییچ بده من میرم

من سوییچ ماشینم به جونم وصله گفتم نه

گفت خربازی در نیار بده🙄

گفتم‌نمیشه🙂

دیگه به لج افتاد

بعدم اسنپ گرفت و رفت

آخرم گفت خیلی گدایی بدبخت😐

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بدبخت گدا نیسی دلت نخواسته بدی ... کار عاقلانه ای ام کردی 

برین بهش بلاکشم بکن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید میبردی میرسوندیش

بش گفتم بشین کافه بخوریم میریم انگار فقط فعل سوییچ دادن براش مهم بود

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

کاملا حق با شماست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اولا بهترین کارو کردی 

نا به کسی اطمینان کامل نداری به هیچ وجه ماشین در اختیارش نزار هر موردی که پیش بیاد فردا شرش گردن خودته

برام پیش اومده که میگم 

بعد این ادم دنبال سو استفاده از توست 

کلا بلاکش کن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اولا بهترین کارو کردی نا به کسی اطمینان کامل نداری به هیچ وجه ماشین در اختیارش نزار هر موردی که پیش ...

اوهوم نمیدونم چش بود واقعا مسخرس ماشین یکی را بخوای

عجب آدمایی پیدا میشن واقعا اصلا چرا باید ماشینشو بده رو چ حساب اصلا فردا بری بزنی جایی کی باید ماشین ...

چی بگم والا موندم