سلام دوستان شبتون بخیر اینجا کسی هست از قرص اسپیرنولاکتون برای ریزش مو استفاده کرده باشه ؟ چطور بوده براتون؟ چ مدت خوردین یا میخورین و اینکه توی دوران قاعدگی مصرف کنیم یا نه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
درصدشو یادم نیس ...هم اسپیرو میخوردم هم ماینوکسیدیل ...آره پریود کم و نامنظم میشه و کلی عوارض دیگه هم داره ...واسه من باعث تشکیل کیست هم شد...من که به همه توصیه میکنم نخورن از بس عوارض داره
من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟
بنظرم به دکترت بگو محلول موضعیشو بهت بده...یا مثلا مزوتراپی از خوردن قرص خیلی عوارضش کمتره
هر محلولی بگی زده پی آر پی کردم همه شامپو هارو زدم دریغ از یه ذره تغییر قبلا اسپیرنولاکتون خوردم ریزش موهام متوسط بود تا زمانی ک میخوردم اما الان چند ماهه قطع کردم ریزش گرفتم مجبورم بازم بخورم