2777
2789
از سرتا پا برانداز می‌کنن وفقط شایعه درست می‌کنن ،تهمت به مردم

دقیقا😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری  دیدم  ته کوچه دختر پسر  لب میگیرن   منو دیدن  خندیدن 😂😂😂 

یه سری هم رفته بودم خونه ای عمه   تو کوچشون بودم   یع پسر  عقب مونده   اونجاشو در اورد   حرف های  مثبت ۱۸ میزد   افتاده بود دنبالم  داشتم  سکته میکردم  تا  در رو عمه ام باز کرد   

یه بارم تو تهران   تو کوچه  پسرهذ سندرم  دان بود   از شانس من  چشمش افتاده بود  به من  می اومد چادرمو میکشید   ول نمیکرد 

از ترس اون  بیرون نمی رفتم

اون بی‌فرهنگ هایی که آشغال خودشونو میزارن جلو خونه همسایه!😐😐😐

باورت میشه؟

یکی از همسایه هامون رفته بود بهشون گفت من دامادم میاد از اینجا رد میشه خجالت میکشه اینجا نشینین اونا هم برگشتن گفتن به تو چه ۲۰ نفرم جمع میکنیم میاریم😐

خدا شفاشون بده تعصبی های بدبخت بعد از من که یه لحظه میخوام بیام بیرون ... میخاره میخوان حرف در بیارن😐

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

باورت میشه؟یکی از همسایه هامون رفته بود بهشون گفت من دامادم میاد از اینجا رد میشه خجالت میکشه اینجا ...

چی جمع میکنن؟

آشغال؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

باورت میشه؟یکی از همسایه هامون رفته بود بهشون گفت من دامادم میاد از اینجا رد میشه خجالت میکشه اینجا ...

میشینن میگن اونو ببینین وای ج ....س 

پشت سر مردم حرف میزنن غیبت میکنن

بعد به بقیه میگن ج.ده

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

چی جمع میکنن؟آشغال؟

میشینن عین بیکارا صحبت کنن من یه روز ندیدم بیرون نباشن هر روز تو بیرون میشینن😐

یه سری دیدم ته کوچه دختر پسر لب میگیرن منو دیدن خندیدن 😂😂😂 یه سری هم رفته بودم خونه ای عمه ...

😂😂ی پسر سندروم دانی هست منو میبینه میفته دنبالم 

دستش شکل قلب می‌کنه 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

خیلیا گفتن دسشویی کردن ولی خب بچه من۳سالشه یهو میگه جیش دارم تا بیام دسشویی پیدا کنم خودشو خیس میکنه ...

بچه ای که نمبتونه خودش رو کنترل کنه رو باید پوشک کرد

خیابونه توالت عمومی که نیست

کاربری دست 27 نفر میباشد