2777
2789

خانوما اگه کسی تجربه ای چیزی داره خوشحال میشم بگه

امروز میخواییم شروع به اقدام کنیم برای بچه دار شدن خیلی استرس دارم همش میگم نکنه هیچوقت بچه دار نشیم اخه ازمایش هم انجام ندادیم 

البته من شوهرم با بچه مخالف بود تا بالاخره راضی شد میترسم یه مدت ببینه نتیجه نگرفتیم دوباره مثل قبل مخالفت کنه🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول که قشنگ خودتو شوهرت تقویت کن بعدشم چرا نشه مگه مشکلی داری تازه من بچه سوممه بعد ۷ ماه اقدام گرفت و حامله شدم نمیشه که همون بار اول سریع حامله بشی که

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این همه آدم بچه دار شدن انشالله شما هم میشی استرس رو از خودت دورز کن هر دو صبح ناشتا ژل رویال مصرف کنین . گرمی بخورین بعد از اقدام 7 8 دقیقه پاهاتو ببر بالا به دیوار تکیه بده. موعد پریودات دنبال علائم نباش هی نگو زیر دلم درد گرفت سینم سفت شد پس باردارم . رها کن .بسپر به  خدا

ببین  قبل اقدام. برو آزمایش های قبل بارداری رو بده سونو برو ببین کیست نداری   باید حد اقل سه ماه قبل شروع کنی خوردن قرص  فولیک اسید یک  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

مولتی ویتامین و‌قرص اهن بگیر، دکتر هم حتما برو مشکلی نداشته باشی مثل تیرویید یا هرچیز دیگه ای.

تایم تخمگذاری اقدام کن.استرس نداشته باش.دندون پزشکی برو قبل از هرچیزی هیچ دندون خرابی نداشته باشی چون ۹ ماه بارداری به مشکل میخوری واسه درمانش

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
مرسی ک تاریخ دقیق دادنتو با ما به اشتراک گزاشتی‌چندش😐

وا سوال پرسید بنده خدا نینی سایت جای همین سوال هاست دیگه نگفت که من الان دارم میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر زنان رفتی ؟ من سه ماه قبل اقدام رفتم بهم اسیدفولیک داد .

نه نرفتم 

یعنی همسرم اصلا همراهیم نمیکنه من خیلی بچه دوست دارم ولی راضی نمیشد الانم که راضی شده کلا باور نمیکنه بچه دار شیم میگه تا بچه دار شیم سالها طول میکشه فعلا خودتو دلخوش نکن

وا سوال پرسید بنده خدا نینی سایت جای همین سوال هاست دیگه نگفت که من الان دارم میدم

میگع امروز میخایم شروع ب اقدام کنیم این باکلاسشو گف بی کلاسش همون دادنه خودمونه 

میتونس کلا بگه میخایم اقدام کنیم 😐

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
میگع امروز میخایم شروع ب اقدام کنیم این باکلاسشو گف بی کلاسش همون دادنه خودمونه میتونس کلا بگه میخای ...

خب قشنگ برامون باز کرد که بدونیم کدوم مرحله هست😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول که قشنگ خودتو شوهرت تقویت کن بعدشم چرا نشه مگه مشکلی داری تازه من بچه سوممه بعد ۷ ماه اقدام گرفت ...

اخه عفونت قارچی دارم

امروز داشتم تحقیق میکردم عفونت هم باعث اختلال میشه

البته برای عفونتم دارو مصرف کردم خوب شدم دوباره یک ماه هم نشده باز عفونت گرفتم