khatoonnn مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1223 عنوان فریز تخمک دخترای مجرد 284 بازدید | 36 پست سلام من سی سالمه باکره ام میخوام تخمک فریز کنم برام نگهدارن میگن از طریق لاپاراسکوپی می تونم انجام بدمخودتون یا اطرافیان تجربه ش رو داشتید تبلیغاتچی ها و انرژی منفی ها لطفا پست نذارن اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹 1403/10/17 | 00:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربان_و_مودب_باشیم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 8151 نمیدونم گلم اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
khatoonnn مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1223 براچی؟هزینه اش؟ برای اینکه اگر بعد ۳۵ سالگی بخوای بچه دار بشی اگر تخمک هات اگر مشکل داشت از این ذخیره ها استفاده کنی اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
فاااجی عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 3017 یکی از اشناهای ما انجام داد ایشونم ۳۴ سااش بود سالیانه ی مبلغی گفت باید واریز کنم
khatoonnn مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1223 یعنی از باسن تخمک میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟ تخمدان شما تو باسنته ؟! اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
khatoonnn مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1223 یکی از اشناهای ما انجام داد ایشونم ۳۴ سااش بود سالیانه ی مبلغی گفت باید واریز کنم آره الان میگن حتما انجام بدید اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 26884 تخمدان شما تو باسنته ؟! مگه نمیگی لاکارسکوپی خب من فکر کردممم منظورت اونجاست حالا چرا سرم داد میزنی ؟؟؟؟🥲🥲
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 17716 مجردم من از شما بزرگ ترم ولی راستش حس میکنم نیاز نیست یعنی ان شاالله خدا بخواد میده نخواد هم نمیدونم حالا کار شما درسته یا کار من شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 17716 آره الان میگن حتما انجام بدید دکترا میگن؟ شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد