2777
2789
عنوان

فریز تخمک دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
مگه نمیگی لاکارسکوپی خب من فکر کردممم منظورت اونجاست حالا چرا سرم داد میزنی ؟؟؟؟🥲🥲

باورم نمیشه جدی گفتی ؟🤣 لاپاراسکوپی کلا ی چیز دیگه اون کلونوسکوپی هس ک از باسن انجام میدن  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
سوالت چیه

می خوام بدونم مراحلش چیه ؟ ضرر نداره کجا برای خانمای باکره رو انجام میدن کلینیک مام فقط واژینال انجام میده ک خب من نمی تونم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترا میگن؟

آره چون بعد ۳۵ کیفیت تخمک ها میاد پایین و با افزایش سن امکان بچه دارشدن کم میشه 

باورم نمیشه جدی گفتی ؟🤣 لاپاراسکوپی کلا ی چیز دیگه اون کلونوسکوپی هس ک از باسن انجام میدن

😅😅😅 اسی جووون ببخشید بخدا منظوری نداشتممم

فکر کردممم اون دستگاست از باسن میکننن ❤️❤️🙏🙏

😅😅😅 اسی جووون ببخشید بخدا منظوری نداشتمممفکر کردممم اون دستگاست از باسن میکننن ❤️❤️🙏🙏

ن اشکالی نداره عزیزم فکر کردم داری مسخره می کنی دیگه جایی نگو میخندن لاپاراسکوپی از شکمه 

خیلی کار عاقلانه ای هستش حتما انجام بده

من ۳۴ سالم بود که ازدواج کردم و یکسال بعد از ازدواج تصمیم گرفتیم که بچه دار بشیم، الان ۲ سال هست که داریم اقدام میکنیم اما نمیشه، هیچ مشکلی هم نداریم نه من و نه همسرم. دکتر میگه توی این سن کیفیت تخمک خیلی پایینه و بارداری خیلی سخت میشه. اگر برمیگشتم به عقب حتما وقتی ۳۰ سالم بود تخمک فریز میکردم.

اصلا به حرف این خاله زنک ها گوش نده و شانس مادر شدن رو از خودت نگیر

خیلی کار عاقلانه ای هستش حتما انجام بدهمن ۳۴ سالم بود که ازدواج کردم و یکسال بعد از ازدواج تصمیم گرف ...

دقیقا بعضی خیلی منفی ن دیشب ی خانما اومده بود تاپیکم هی می گفت تو از بابات خجالت نمی کشی انگار ک مثلا میخوام خرید فروش مواد کنم 🤣 شما مرکزی می شناسی بدون اینکه ب باکرگی دختر آسیب بزنن از شکم تخمک کشی انجام بدن

ن اشکالی نداره عزیزم فکر کردم داری مسخره می کنی دیگه جایی نگو میخندن لاپاراسکوپی از شکمه

نه بقرآن بخدا من خیلی این چیزا بارمم نیست 

باشه عشقممم ببخشید معذرت میخواممم اسی جوون ❤️🙏🙏

خیلی کار عاقلانه ای هستش حتما انجام بدهمن ۳۴ سالم بود که ازدواج کردم و یکسال بعد از ازدواج تصمیم گرف ...

خدا إن شاالله دامنتون سبز کنه عزیزم کربلا نجف رفته بودن روحانی می گفت مردم حرم سید محمد نذر گوسفند می کنن برای بچه  حاجت می گیرن خیلی ها  

دقیقا بعضی خیلی منفی ن دیشب ی خانما اومده بود تاپیکم هی می گفت تو از بابات خجالت نمی کشی انگار ک مثل ...

بعضی ها واقعا کوته فکر هستن محل نذار

نه متاسفانه من جایی رو نمیشناسم مرکز ناباروری انجام نمیده؟

اسی گفت عزیزممم نمیدونستممم 😅🙏❤️❤️❤️

خیلی باحال بود،مرسی خندوندی ،من خودم لاپاراسکوپی شدم ،دوتا میله مانند نزدیکهای تخمدان فرو میکنن شکم یه دوربین ریز هم از ناف داخل میکنن و توسط اون دوربین داخل شکم رو مبینن و عمل میکنن

نه بقرآن بخدا من خیلی این چیزا بارمم نیست باشه عشقممم ببخشید معذرت میخواممم اسی جوون ❤️🙏🙏

مهم نیست عزیزم خودت اذیت نکن من خودم تو زندگیم ی سوتی هایی دادم 🤣