2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حج عمره زیاد میبرن ولی حج واجب تا اونجا که ممکنه نبرید ،هم خودتون اذیت میشید وهم بچه .

انگارقلبمومیزارم اینجا برم نمیتونم .فقط میخوام بدونم چه اذیت هایی دارم میتونم ازپسش بربیام یانه .

اذیت نشده بودن زیاد یا بچه خودش

میگفتن نه خیلی انرژی داشته و میخواسته مراسم به جا بیاره 

البته بچه  ضعیفی نیست  گرچه من فکر میکنم بچه ۹ساله آنچنان از دین چیزی نمیفهمه همینطور از حج  تقلید پدر مادره در واقع ....ولی خوب تنها بمونه گناه داره 

یه مقدار به قدرت بدنی بچه ربط داره کلا

یادمه خودم حج  تمتع بودم خیلی بچه ها بودن تازه تابستون اوج گرما که به نظرم بدتره

فقط خیلی حواست باشه سختی نکشه بچه در واقع بهش خوش بگذره و خاطره خوبی براش بمونه

مثلا چیش سخته .اصلا راحت بودین خودتون نظافت هتل تون خوب بود

هتل های مکه خیلی خوبه ولی مدینه در حال ساخت بود ،تو منا عرفات اعمال داره ،جا کمه ،گرما زیاده ،سرویس‌ها به نسبت جمعیت کمه وواقعا مناسب برای بچه نیست .ممکنه عرق سوز بشن ،مریض بشن .گرما زده بشن