2777
2789

من جایی کار میکردم قبلا چن ماه کار کردم گف بیمه میکنم هی گف ماه بعد ماه بعد ماه بعد .... بعدش گف من پول بیمه رو بهت میدم بیمه نمیکنم گفتم اشکال نداره ک اونم نداد..

ک من ب دلایلی ترک از کار زدم وقتی ترک از کار زدم دوهفته از ماه رو رفته بودم ک باید حقوقشو میداد بهم ولی چون ب احتمال خیلی زیاد دوباره برمیگشتم سرکارم منم دیگه چیزی نگفتم بهش...

چن ماه بعد دوباره برگشتم گف حقوقتو دو تومن بیشتر میکنم اینسری بعد ی ماه کلا شرکت جمع شد و وقتی این اتفاق افتاد شده بود ی ماه و ی هفته یعنی حقوق ی هفته رو باید میداد

کار ما سه ماه کارکرد عیدی و اونیکی اسمش زبونم نمیاد رو گرفت 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگی شکایت میکنم که اینجا کارمیکردم بیمم نکرده بودی بیشتر میدن اگه واقعا کاردرستی کردی و صدتو گذاشتی تو کار حقته که بگیری 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

الان بعد ۲۰ روز حقوقمو داده ن اون دوتومن مبلغی ک ب حقوقم اضاف کرده بود رو داده ن اون دوهفته سری قبل ک اضافه رفته بود ن این یه هفته ی اینسری رو... انگار می‌شده ۱۶ میلیون

منم ماه پیش مساعده گرفته بودم ...نمی‌دونم یادش نبوده یا چی؟... ک حقوق ی ماه رو کامل داد یعنی ۸ تومن

ولی در صورتی ک قرار بود دو تومن اضافه کنه

الان من داغون شدم از فکر و خیال ک عایا بهش بگم اون مساعده ای ک من گرفتم و یادت بوده؟ اگ بگم ممکنه بگه یادم نبوده و ۳ تومن از اون ۸ تومن و برگردون

از طرفی هم حقم خورده میشه باز

عذاب وجدان دارم ک نکنه مساعده رو یادش نبوده و فکر و خیال داره داغونم میکنه

بجای ۱۶ میلیون ۸ میلیون داده نمیفهمم الان چ فکر و خیالی میکنی؟

با وجود مساعده هم ک ۵ میلیون دیگه بهت بدهکاره

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بجای ۱۶ میلیون ۸ میلیون داده نمیفهمم الان چ فکر و خیالی میکنی؟با وجود مساعده هم ک ۵ میلیون دیگه بهت ...

میگم اگه اون مساعده رو یادش بوده با وجود دوز و کلک بودنش باید ۵ تومن میداد .حتما یادش نبوده...

بهش بگم ک مساعده گرفتم یادت بوده یا نه

میگم اگه اون مساعده رو یادش بوده با وجود دوز و کلک بودنش باید ۵ تومن میداد .حتما یادش نبوده...بهش بگ ...

وا حاالت خوبه؟؟؟

بقیه حقتو بگیر دختر

حالا میخوای ی چیزم از جیبت بدی ک اون دوز و کلکش ب راه باشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35