2777
2789
عنوان

فریز تخمک دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
بعضی ها واقعا کوته فکر هستن محل نذارنه متاسفانه من جایی رو نمیشناسم مرکز ناباروری انجام نمیده؟

دقیقا خیلی میرن رو مخ آدم ول کن هم نیستن ،کلینیک مام پرسیدم گفت ما فقط واژینال انجام میدیم لاپاراسکوپی نداشتن   

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
دقیقا خیلی میرن رو مخ آدم ول کن هم نیستن ،کلینیک مام پرسیدم گفت ما فقط واژینال انجام میدیم لاپاراسکو ...

یکی از دوستهای من هم میخواد تخمک فریز بکنه البته اون ۴۰ سالش هست و مجرده

میگفت دکتر بهش گفته بهترین راه واژینال هست و از طریق شکمی خیلی خوب نمیشه البته من دلیلش رو نمیدونم

دکتر بهش گفته بود میتونه یه برش کوچیک توی پرده بزنه و تخمک رو برداره

اما بنظر من اگر شکمی بشه برداشت خیلی بهتره که پرده دست نخوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی باحال بود،مرسی خندوندی ،من خودم لاپاراسکوپی شدم ،دوتا میله مانند نزدیکهای تخمدان فرو میکنن شکم ...

وااای عزیزمم چ سخت 

آخه همیشه تو ذهنممم بود چ جوری دخترارو تخمکاشو فریز میکنن 

تا اسی گفت لاپارسکوپی میکنن  من فکر کردمم از پشته 😅😅

مهم نیست عزیزم خودت اذیت نکن من خودم تو زندگیم ی سوتی هایی دادم 🤣

😅😅 آخه یهو سرمم داد زدی ازت تلسیدممم 🤣😅

ان شالله قبل از فریز یه شوهر خوب بیاد بگیرتت دیگه سراغ اون مراحلای سخت نری 😅😅😘😘

یکی از دوستهای من هم میخواد تخمک فریز بکنه البته اون ۴۰ سالش هست و مجردهمیگفت دکتر بهش گفته بهترین ر ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
😅😅 آخه یهو سرمم داد زدی ازت تلسیدممم 🤣😅ان شالله قبل از فریز یه شوهر خوب بیاد بگیرتت دیگه سراغ او ...

، قربونت هر چی از خدا میخوای بهت بده 🌹