2777
2789
عنوان

با این شوهر داغونم چیکار کنم من اخههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 67 پست
احتمالا پس به خاطر همون چون خیلیزمتمایزی چشم دیدنتو ندارن متاسفانه اکثر خانوما حسودن همسرتم تو جمع ه ...

اره من همیشه لباس های گرون و عالی میپوشم 

از خونه میخوام در بیاییم هی با خودم تمرین میکنم برام مهم نباشه باهاش حرف نزنم ولی باز نمیتونم میرم میبینم اونا رو ک چقدر میخوانشون خودمو میبینم میریزم تو خودم میریزم تو خودم یدفع گلوم میگیره نمیتونم نفس بکسم

اره بخدا داغونم ببین مثلا همه جاریم هام از مادرشوهرم ناراحت میشن گلایه میکنن مادر شوهرم از دلشون در ...

دقیقن احترام زن تو خونواده شوهر به برخورد و احترام و علاقه شوهرش ربط داره اینو روانشناس میگفت تو هم الان که اخلاقا دستت اومده تا حد ممکن ازشون دوری کن بدیم دیدی باهاشون درمیون نذار با خواهری دوست محرمی صحبت کن اگه میخای حرف بزن و سبک بشی.... بعضی مردا نمیفهمن این سردی رفتار چقدر زن رو دلزده و فرسوده می کنه ولی خداییش برات مهم نباشه بیشتر وقتت رو صرف کارایی کن که دوس داری با کسانی باش که حالت باهاشون خوبه زیاد خودتو درگیر این آدما و اخلاقای سمیشون نکن تا برسه روزی که بفهمن اشتباهاتشون چیا بوده

مرنج و مرنجان♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئنم خانوادش با ازدواج شما موافق نبودند. حالا رفتار و نظرات اونا هست که باعث میشه مخصوصا توی جمع ا ...

دیگه اخه الان بعد ۶ سال با یه بچه یادشون افتاده از اول کور بودن مگه روز اول ک اومدن خواستگاری مامانم کامل برای مامانش همه چی رو تعریف کرد خواهرشم بود جفتشون شنیدن 

مامانم ب خود شوهرمم کامل تعریف کرد 

شوهرم هی اسرار کرد و هی اومد و رفت تا شد 

دیگه اخه الان بعد ۶ سال با یه بچه یادشون افتاده از اول کور بودن مگه روز اول ک اومدن خواستگاری مامانم ...

برای همین میگم الدنگه

تا زمانی که به طرف نرسیدن له له میزنند اما کافیه خرشون از پل بگذره میشه یکی مثل همین عن اقایی که الان کنار شما خولبیده

دقیقن احترام زن تو خونواده شوهر به برخورد و احترام و علاقه شوهرش ربط داره اینو روانشناس میگفت تو هم ...

دقیقا همش مقصر شوهرمه اگر شوهرم رفتارش درست کنه بدونه با زنش چطور باید رفتار کنه همه مشکلات من حل میشه 

ببین خیلی سخته بد ترین درد یه زنه شوهرت ادم حسابت نکنه و اینو همه بدونن 

خیلی سخته باز اگر کسی نمیدونست مهم نبود برام ولی این ک از رفتارش همه خانواده اش فهمیدن داغونماااا و رو رفتار خانوادش هم خیلی تاثیر گذاشته

برای همین میگم الدنگهتا زمانی که به طرف نرسیدن له له میزنند اما کافیه خرشون از پل بگذره میشه یکی مثل ...

ی وقتایی از خدا واقعا مرگش رو میخوام میگم من ک بخاطر حرف مردم نمیتونم طلاق بگیرم مرگش رو ببینم راحت بشم یه نفس بکشم 

معتاد نیست دست بزن نداره و….فقط یه جوری رفتار میکنه ک همه عالم و ادم با یبار دیدن میفهمن چ مرگش شوهرم 

دیگه اخه الان بعد ۶ سال با یه بچه یادشون افتاده از اول کور بودن مگه روز اول ک اومدن خواستگاری مامانم ...

حالا امیدوارم که شوهرت ادم بشه اما من یه پسر دایی دارم یه زن گرفت مثل فرشته، خیلی از پسرداییم سرتر بود. زن دایی گرام فکر کرد چه خبره انقدر این عروسو اذیت کرد. توی مهمونیا خیلی دخترای فامیل بهش محل نمیذاشتند، من مینشستم باهاش حرف بزنم که تنها نباشه زن دایی اشاره میکرد که ولش کن نشین پیشش. البته منم گوش نمیکردم به زن داییم. در هر صورت طلاق گرفت رفت. بعدش انقدر پشیمون شد زن داییم که چرا اذیتش کرده اما پشیمونی سودی نداشت. پسر خودش هم بدبخت کرد

ی وقتایی از خدا واقعا مرگش رو میخوام میگم من ک بخاطر حرف مردم نمیتونم طلاق بگیرم مرگش رو ببینم راحت ...

واقعا میفهمم چی میگی. خیلی سخته

از راه خر کردنش نمیتونی وارد بشی؟

یااین که چند روز بی محلی کنی فایده نداره؟

حالا امیدوارم که شوهرت ادم بشه اما من یه پسر دایی دارم یه زن گرفت مثل فرشته، خیلی از پسرداییم سرتر ب ...

چقدر من بوده عروس داییت 

منتها من نمیتونم طلاق بگیرم بخاطر هم بچه ام همم اینک ازدواج دوممه

چقدر من بوده عروس داییت منتها من نمیتونم طلاق بگیرم بخاطر هم بچه ام همم اینک ازدواج دوممه

اون بچه نداشت

متنفرم از این جوی که اینجا وجود داره

ازدواج نکنی حرف برات درمیارن

طلاق بگیری حرف برات در میارن

برای بار دوم طلاق بگیری که دیگه ولت نمیکنند

چرا یک سری ها یاد نمیگیرند سرشون رو از ماتحت بقیه بکشند بیرون

اعصابم خرد شد

خدا بهت صبر بده

خیلی سخته امیدوارم خدا شوهرت رو به راه راست هدایت کنه

ببین تو خونه خوب میشه ولی پاشو از در میذاره بیرون همونه ک هست

برای خوشایند خانواده عنترش این کارو میکنه چون دقیق ادم این شکلی تو فامیل داریم

پس اوضاع خیلی وخیم نیست

یک کم بگردی راهش رو ان شاء الله  پیدا میکنی

برای خوشایند خانواده عنترش این کارو میکنه چون دقیق ادم این شکلی تو فامیل داریمپس اوضاع خیلی وخیم نیس ...

آن شالله خدا از دهنت بشنوه درست میگی حتی رفتارش پیش فامیلای من معمولیه بد نیست فقط پیش خانواده و خواهر برادر خودش خیلی بده خیلی ها