2777
2789

و این واسه کسی که خودشو دوست داره اصلا قابل درک نیست که بفهمه چقدرررر سخته فک کنید یه مادر بچه اش رو دوست نداشته باشه یا یک مرد همسرش رو نمی دونم چطور بگم نمیدونید چقدررررر سخته و عجیب و درد ناکه

نگید خودت رو دوست داشته باش قضیه اش پیچیده اس

ولی بدونید اینم یه مشکل خیلی سخت و بزرگه اگه اطرافتون کسی اینطوری هست بدونید خیلی در عذابه

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره از خودم سیرم

ولی من از خودم گشنه ام

الان دلم برنج و جوجه و کره میخاد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

منم مث توام استاتر.هرکی منو میبینه کلی ازم تعریف میکنه اما خودم فک میکنم زشت ترینم

بعداز دوتا بچه اندامم عالیه اما من همش میگم نه قدم کوتاس.قدم ۱۶۰

همرو قشنگ تر از خودم میبینم

فک میکنم بخاطر دوران بلوغمه ک پدرم خیلی مسخرم میکرد همیشه بهم میگفت دماغ گندع یا دهن دراز وووو...

اره خودم بچگی مامانم دوسم نداشت فکرکردم دوستداشتنی نیستم الانم هیچ دوستی ندارم به خودم نمیرسم بنظرم ارزششو ندارم لباسای قشنگمو قایم کردم نمیپوشم صبح تا شب میشینم یه گوشه زل میزنم به گوشی چرت و پرت میبینم فقط میخوام بگذره زندگی تموم شه من لیاقت خوشی نداشتم تو این زندگی

اره خودم بچگی مامانم دوسم نداشت فکرکردم دوستداشتنی نیستم الانم هیچ دوستی ندارم به خودم نمیرسم بنظرم ...

منم دقیقا مثل تو اصلا ب خودم نمیرسم از خودم بدم میاد من رو چه به عمل های زیبایی و آرایش و لباسای خوب با قد کوتاه

منم مث توام استاتر.هرکی منو میبینه کلی ازم تعریف میکنه اما خودم فک میکنم زشت ترینمبعداز دوتا بچه اند ...

من قدم ۱۵۶ از پاهام متنفرم پاهام کوتاست

همین الان یه ساعت زار زدمحق من اینهمه تروما و بدبختی نبود فقط زندگی میکنم تموم شه

دقیقا منم میتونسم آروم تر و خوشبخت تر زندگی کنم