2777
2789
عنوان

با این شوهر داغونم چیکار کنم من اخههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 67 پست
دقیقا همش مقصر شوهرمه اگر شوهرم رفتارش درست کنه بدونه با زنش چطور باید رفتار کنه همه مشکلات من حل می ...

دقیقن متوجهم و با تمام وجودم درک میکنم چی میگی

من مدام بهش یادآوری میکنم مثلن وقتی خونه پدرش میریم میگم اینا که هر کدوم یه کاری دارن و اصلن ما که مهمونیم تحویل نمیگیرن تو مث اونا نباش وگرنه دیگه نمیام! میاد تو محدوده هال ک من نشستم ب کاراش میرسه ولی اینکه باهام حرف بزنه نه کلن غد و یکدندس 

یه بارم رفتم هیچکدوم محل نذاشتن خودشم رفت اتاقش که طبقه بالاس و هیچ وقت دوست نداشتن من این اتاقو ببینم منم وشیمو برداشتم رفتم تو کوچه با یه دوستام حرف میزدم اومد گفت زشته بیا تو و .... منم گفتم کسی محلم نمیذاره مگه دیوانم بشینم درو دیوارو ببینم دیگه خودش اومد نشست مشغول دیدن تلویزیون شد و کنارم حضور داشت فقط😁

مرنج و مرنجان♡
دقیقن متوجهم و با تمام وجودم درک میکنم چی میگیمن مدام بهش یادآوری میکنم مثلن وقتی خونه پدرش میریم می ...

دقیقا مال منم همینن منتها شوهرم اول از همه بی محلم میکنه 

بعد رفته رفته خانواده اش هم سو استفاده کردن صد برابر بد تر شدن باهام 

ببین مثلا جاری هام هرچی بخوان ب شوهرم پیام میدن بخر

خواهرشوهرم هرچی میخواد ب این میگه و میدونن به من نمیگه یا قایم میکنه از من مهم نیست براشون 

منم بگم چرا میگه بتو ربطی نداره از تو ک نمیزنم تو هرچی خواستی خریدم منظورش لباس و خورد و خوراکه 

طلا و …اصلا نمیخره برام اصلاااااا

ببین یه لباس بخوام ۴میلیون اونو میخره برام 

ولی بگم همون بده ی پلاک ریز برام نمیخره خودمو بکشمم طلا نمیخره برام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مال منم همینن منتها شوهرم اول از همه بی محلم میکنه بعد رفته رفته خانواده اش هم سو استفاده کردن ...

آفربن شوهر منم بابت لباس اینا پول میده ولی طلا کلن جز حلقه و یک جفت النگو چیزی نخریدن برام

ایشون مخفی کاره و بهش گفتن ب زنت نگو شما هم اصلن بابت کارهاش چیزی نپرس بذار هرکاری دلش میخاد بکنه و خودتو حساس هم نشون نده بیخیالشون باش و سرتو به کار به کلاس هرچیزی که میتونی و دوست داری مشغووووول کن بالاخره روزی ب اشتباهاتشون پی میبرن و میفهمن چه گناهی کردن فعلن سکوت کن و بیخیال و سرگرم خودت و علاقه مندیات باش

مرنج و مرنجان♡
آفربن شوهر منم بابت لباس اینا پول میده ولی طلا کلن جز حلقه و یک جفت النگو چیزی نخریدن برامایشون مخفی ...

دقیقا منم سکوت کردم فقط و حفظ ظاهر میکنم دیگه چی کنم باسیلی صورتمو سرخ نگهداشتم 

واقعا حالم خرابه از دست این مرد دیگه گاهی فقط دعا میکنم خبر مرگش بهم بدن 

دقیقا منم سکوت کردم فقط و حفظ ظاهر میکنم دیگه چی کنم باسیلی صورتمو سرخ نگهداشتم واقعا حالم خرابه از ...

ای وای منم گاهی همینو میگم بعد دلم براش میسوزه چون اونطوری که باید تو مجردیش هم اوضاعش تو خونه خوب نبوده ینی با پدرش رابطه خوبی نداشته

مرنج و مرنجان♡
ای وای منم گاهی همینو میگم بعد دلم براش میسوزه چون اونطوری که باید تو مجردیش هم اوضاعش تو خونه خوب ن ...

هی بابا 

شوهرمنم خیلی سختی کشیده و تا زمانی مجرد بود خانوادش محل نمیداد با دوستایی بیرونش خوش بود 

حالا ک من اومدم منو محل …نمیذاره چسبیده ب خانواده اش

هی بابا شوهرمنم خیلی سختی کشیده و تا زمانی مجرد بود خانوادش محل نمیداد با دوستایی بیرونش خوش بود حال ...

فقط از سر لجبازی اینکارارو میکنن چون هنوز بزرگ نشدن و نمیخان مسئولیتی قبول کنن الان فک میکنن خانوادشون خیلی خوبن و چقدر براشون کم گذاشتن ک میچسبن بهشون امیدوارم دیگه حالا سر عقل بیان و بفهمن زنشون همسرشون امانته دستشون و وظایفی نسبت بهشون دارن ک باید انجام بدن تا حال خودشون زنشون و زندگیشون بهتر بشه

مرنج و مرنجان♡
مثلا یه نمونه اش امشب حرف شد همه سند های خونه هاشون بنام زن هاشونه بعد چه خونه هایی دارن برادر شوهرا ...

میگفتی نه ک خیلی مال و اموال داری همون بزار برا خودت 

بنظرم تقصیر خودته ضایعت کرد ضایش کن احترامت کرد احترام بزار بهش مثل خودش باش