2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهشت جایی که به مردمش ظلم نمیشه 

عدالت برای همه هست 

هرزه ها صدر کار نیستن 

هیچ فقیری نیست 

هیچ زن تن فروشی برای یک لقمه نون نیست 

جنگ نیست 

جان و عزت و آبرو انسان ها مهم تر از هرچیزی هست 

هیچ پدری شرمنده بچه هاش نیست 

هیچ متظاهر و ریاکاری نیست 

هیچ بیماری نیست و هیچ بیمار فقیری نیست 

.....

بهشت رو باید اول اینجا ساخت بعد بهترشو در ابعاد بزرگ تر در جهان دیگه دید این نظر منه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
والا احساس کله پوکی میکنم اگه بخوام به چنین چیزی اعتقاد داشته باشم

مشکل اینجاست که الانم حس خود شاخ پنداری داری چون اعتقاد نداری 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

تصور بهشت درقران جالب نیست و  بشینی تصویر سازی کنی یه باغه که خونه فساده که بهش میگن حلال.

فقط بخور و بخواب و رابطه و ….. 

تنها جمله ای که درباره بهشتیان اومده رو قبول دارم: 

نه ترسی بر آنان هست و نه اندوهگین میشوند 

ارامش روحی مهمترین چیزه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

تصور خاصی ندارم ، اعتقاد محکم دارم که هست و ویژگی های قرانم واسش صدق میکنه اما خب بنظرم اونجا خیلی فراتر از چیزیه که ذهن محدود ما تصور میکنه....

بخصوص بعد از زندگی پس زندگی فهمیدم اصلا قابل تصور نیست

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
والا احساس کله پوکی میکنم اگه بخوام به چنین چیزی اعتقاد داشته باشم

حالا یهو دیدی مُردی و فهمیدی بهشت وجهنم واقعا وجود داره..اون موقع تازه احساس میکنی واقعا کله پوک بودی

پارسا پسرمامان😍