2777
2789
عنوان

با این شوهر داغونم چیکار کنم من اخههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 67 پست
توجمعشون کز نکن خودتو بگیر ومغرور باش نذار شوهرت غرورتو له کنه جمع کن خودتو اه و ناله بکارت نمیاد

همینه میگم ک پیش اونا خیلی حفظ ظاهر میکنم وقتایی ک میرم خیلی خیلی تیپ میزنم در حد یه مهمونی مهم تیپ میزنم و شیک میرم 

همینه میگم ک پیش اونا خیلی حفظ ظاهر میکنم وقتایی ک میرم خیلی خیلی تیپ میزنم در حد یه مهمونی مهم تیپ ...

شوهرت هم ازدواج دومشه یانه؟

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت مغروره واصلابلدنیس باهات مثل یه آدم درست وسالم برخوردکنه..چون بهش برمیخوره توجمع ازت تعریف کنه ...

اره سرش رو بخوره خیلی غده و فک میکنه ی بمن درست رفتار کنه چی میشه 

مثلا همین شوهرمن خواهر و مادرش میذاره رو سرش 

ولی منو خیلی بی محل میکنه 

کسی ندارم حرف بزنم حرفام اینجا مینویسم یکم سبک بشم

شاید به خاطر این که خوشکلی خوش هیکلی بهت محل نمیزارن شک نکن یه چیز برتری داری که تورو متمایز کرده اعتماد بنفستو از دست نده چون همسرت یه ادم بیماره دلیل نمیشه خودتو ببازی منم همسرم تو جمع منو خیط وخنک می کنه باورت میشه  برام مهم نیست اصلا باهاش هم کلام نمیشم تو خونه هم که فحش میده فکر می کنم یه بیمار روانی روبه روم ،تو هنوزبه اون درجه نرسیدی بی تفاوت باشی اصلا ادم حسابش نکن،مگه کل زندگی ادم خانواده شوهر،با خانواده خودت دوستی رفیقی حال کن قرار بزار معاشرت کن ته تهش کسی نبود با پسرت دخترت یا حتی خودت تنهایی حال کن برو کافه رستوران برا خودت وقت بزار

مثلا یه نمونه اش امشب حرف شد همه سند های خونه هاشون بنام زن هاشونه بعد چه خونه هایی دارن برادر شوهرا ...

واای چه شوهر الدنگی داری عزیزم😱

گوسفند شعورش بیشتر از شوهر توئه

چند وقت بی محلش کنی فایده نداره

شوهرت هم ازدواج دومشه یانه؟

نه شوهرم مجرد بود اول انقدر منو میخواست تو رو کل خانواده اش وایساد رفته رفته اینجور شد حس میکنم پشیمون شد بعد ی مدت الان ۶ساله عروسی کردیم 

الان همینجوری ام ببین تو جمع من انگار غریبه ترینم مثلا سر سفره همه زن و شوهر کنار هم من تنها هرجا بی ...

بله میفهمم چون دارم شوهر سرد بی احساس و واقعن سخته هم زندگی هم سفر هم مهمونی همه چی خصوصن اگه خودخواه و خودشیفته باشه که هیچ... من نظرم به اینه که اصلن جوابشو ندی و تو جمع ها با دیگر خانما گرم بگیر و صحبت کن و اصلن با شوهرت حرفی نزن که بخاد ضایعت کنه

مرنج و مرنجان♡
شاید به خاطر این که خوشکلی خوش هیکلی بهت محل نمیزارن شک نکن یه چیز برتری داری که تورو متمایز کرده اع ...

اره من خیلی خیلی تیپ میزنم یه شام ساده میرم خونه اشون در حد یه مهمونی بزرگ تیپ میزنم هرجا میرم همه میگن خواهر نداری برا پسرمون و ….

ولی بیا ک پیشونی ندارم اون از بخت اولم ک چقدر اذیت شدم اینم از این شوهرم ک منو له میکنه میشه 

ببین من اخه تو خانواده شوهرم همه زن دوستن من یکنفر خیلی زندگیم داغونه 

اره سرش رو بخوره خیلی غده و فک میکنه ی بمن درست رفتار کنه چی میشه مثلا همین شوهرمن خواهر و مادرش میذ ...

من میگمم توازاون جاری های دیگه ات خوشگل وخوش قیافه تری وبنظرم بهت حسودی میکنن..بااین شوهرهم اصلاجروبحث نکن وتوهم مث خودش رفتارکن تابترکه وهمه بدخواهانت بترکن..

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
بله میفهمم چون دارم شوهر سرد بی احساس و واقعن سخته هم زندگی هم سفر هم مهمونی همه چی خصوصن اگه خودخوا ...

اره بخدا داغونم ببین مثلا همه جاریم هام از مادرشوهرم ناراحت میشن گلایه میکنن مادر شوهرم از دلشون در میاره با حرف و اینا 

ولی یه چند باری من ناراحت شدم بهش گفتم چنان پریده بهم و انقدر بد جوابمو هربار داده کار ب بحث و دعوا کشید ببین وقتی میبینه شوهرم نمیخواد منو شوهرم براش مهم نیست اونم هرجور میخواد رفتار میکنه چرا با حاریام اینجور نیستش

اره من خیلی خیلی تیپ میزنم یه شام ساده میرم خونه اشون در حد یه مهمونی بزرگ تیپ میزنم هرجا میرم همه م ...

احتمالا پس به خاطر همون چون خیلیزمتمایزی چشم دیدنتو ندارن متاسفانه اکثر خانوما حسودن همسرتم تو جمع هم کلامش نشو وقتی تربیت نداره من یکی مثل شوهر تورو دارم درست بشو نیستن بلید بیمحلی کنی تحویل نگیریشون 

همیشه زندگی اینجوری نمی مونه یه روزی نیشه که بروفق مرادت میشه اونا حسرت تورو می خورن

آن شالله خدا از دهنت بشنوه امشب ک انقدر دام شکسته انقدر دلم رو شکوندن خیلی خرابم 

واای چه شوهر الدنگی داری عزیزم😱گوسفند شعورش بیشتر از شوهر توئهچند وقت بی محلش کنی فایده نداره

دقیقا هیچ جوره هیچی حالیش نیست حرف ام میزنم داد میزنه بس کن حوصله ات ندارم 

دقیقا هیچ جوره هیچی حالیش نیست حرف ام میزنم داد میزنه بس کن حوصله ات ندارم

مطمئنم خانوادش با ازدواج شما موافق نبودند. 

حالا رفتار و نظرات اونا هست که باعث میشه مخصوصا توی جمع ابنطور باهات برخورد کنه. بهتره با یه ترفندی ببریش مشاور