2777
2789

سلام دوستان. امشب مامانم اینا خانه ما شام دعوت بودن اخرشب ساعت11ونیم شوهرم اونارو برد خونشون. منطقه خونع مامانم یجای دور افتاده و ترسناکیه. روبه روش بیابونه و فقط یه جاده برای عبور هست.... امشب شوهرم تو راه برگشت ازهمون جاده داشته برمیگشته خونه. میرسه میبینه یه خانم پشتشو به شوهرم کرده با یه چادر مشکی داره دستشو تکون میده ک نگه داره براش. میگه یکی مدام بیخ کوشم میگفته نگه دار نگه دار منم رسیدم به سرعت گیر همین طور ک سرعتم رو کم میکردم رسیدم به پشت سر اون خانم بعد همینطور. ک از کنارش رد میشدم برگشتم ببینم کیه. صورتش عین سگ بوده اما دست و پای ادم. میگه موبه تنم سیخ شده و حسابی ترسیده بچها بقران دروغ نمیگم بجان بچم... الان  خیلی میترسم. تازه صبح زود شوهرم میره چکار کنم تنهام خونه. میترسم. 😰😰😰😰😰😰😔😔😔😔😔

من+نی نی+باباش=❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمدو رکعت نماز بخونید برای آرامش دلتون و خدارو فراموش نکنید بی شک خداوند منبع آرامش شما درهر ...

دلیل اینکه اینطوری دیده چیه عزیزم. شوهرم ناپاک هم نبوده که بخاطر اون.؟. 

من+نی نی+باباش=❤

دلیل اینکه اینطوری دیده چیه عزیزم. شوهرم ناپاک هم نبوده که بخاطر اون.؟.

نه عزیزم ربطی به پاکی وناپاکی نداره....همسرشما شاهد یکی از قوانین خداوند بودن فقط همین آرام باشید و توکل کنید به خدا شاید گاها پیش آمده که یه حالتی مثل ترس باعث میشه تاشما به افکار منفی فکرکنید مثل اینکه شبا بعضی اشیاخونه رو شکل ترسناک میبینیم🥰❤️💕🦋

خانم معلم آینده💕🦋 

نه عزیزم ربطی به پاکی وناپاکی نداره....همسرشما شاهد یکی از قوانین خداوند بودن فقط همین آرام باشید و ...

انشالله همینطور هست. ممنون بهم ارامش دادید.خیلی ترسیدم. جملات تون سرشار از حس خوب بود. خدا اجرت بده دلم ارومتر شد🤍

من+نی نی+باباش=❤

انشالله همینطور هست. ممنون بهم ارامش دادید.خیلی ترسیدم. جملات تون سرشار از حس خوب بود. خدا اجرت بده ...

همینطوره عزیزم نگران نباشید

خواهش میکنم جانم خوشحالم آروم شدید

هرچه از دل برون آید به دل نشیند🥰از ته قلبم به حال خوب دعوتتون کردم

ممنون بابت بهترین دعاتون زیباجان🥰🦋💕❤️

شمام خدارو داری نگران نباش اصلا شک نکن خداوند قادر مطلق و بزرگترین عامل آرامش و دلخوشی همه ماهستن🦋🥰❤️

خانم معلم آینده💕🦋