2777
2789
عنوان

کتاب بوف کور رو کیا کامل خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 131 پست
وای چه خوب من خیلی کم میخرماکثرا از کتابخونه امانت میگیرم

الان دیگه وحشتناک شده 

کتاب ژوزف بالسامو و غرش طوفان که باهم ده جلد هست من یادمه کلشو خریدم ۱۰۵ هزارتومان سال ۷۶چاپ قدیم 

الان همون کتاب چاپ قدیمو ۳ میلیون نمیدن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دیگه وحشتناک شده کتاب ژوزف بالسامو و غرش طوفان که باهم ده جلد هست من یادمه کلشو خریدم ۱۰۵ هزارت ...

چه خوب خوره ی کتابی 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من خیلی قلمشو دوس دارم ولی واقعا نمیتونم تا آخر بخونمخیلی دارکهمن همینجوریشم افسردگی شدید دارمرو روح ...

صادق هدایت کلا ادم درونگرا و افسرده ای بود و همین باعث خودکشی اون شد 

من نوشته هاشو واقعا تحسین میکنم 

چرا یه جاهایی به فکر میرم و یه جاهایی افسرده میشم ولی در کل من کتابهاشو دوست دارم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من عاشقشم

منطقی بهش فکر نکن

بذار خلسه اون مخدر تو رو هم بگیره

به این فکر نکن الان چرا اینطوری شد

فقط برو جلو

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من عاشقشممنطقی بهش فکر نکنبذار خلسه اون مخدر تو رو هم بگیرهبه این فکر نکن الان چرا اینطوری شدفقط برو ...

بهترین کامنت این تاپیک 👌🏻♥️

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من 22سالگی خوندم و بسیار برام جذاب بود بهترین کتابی بود که خوندم

چون باهاش همذات پنداری داشتم

این یک کتاب سوررئالیستی هست عزیزم

هر کسی باهاش ارتباط نمیگیره مگر اینکه با خود مرحوم هدایت اشتراکات ذهنی داشته باشه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪