2777
2789
عنوان

تازه بچمو از پوشک گرفتم دو روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر دوسال و دوماه

عزیزم نگران نباش درست میشه من پسرم دوسال و چهار ماهشه زیاد حرف نمیزنه در حد چند کلمه  نمیگه دسشویی دارم متاسفانه ب توصیه صغرا کبرای اطرافم تو یک سال و نه ماه از پوشک گرفتم از همون موقع دارم سروکله میزنم باهاش هنوز همونه. خیلی خوبه ک الان داری از پوشک میگیریش  زود میفهمه  کم کم درست میشه من ک پیر شدم اونم با دوتا بچه دیگ هیچ ب هیچ  

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
عزیزم نگران نباش درست میشه من پسرم دوسال و چهار ماهشه زیاد حرف نمیزنه در حد چند کلمه نمیگه دسشویی د ...

اوه چقد زود 

سعی کنین خودتون مدلش شید هی دلتونو بگیرید برید دستشویی بدون اینکه نگاش کنید هر یک ساعت بگید وای دلم پیچ میده فشار  میاد جیش دارم 😁

اونم پشتتون معمولا میدوئه میاد 

بعد دوماه آموزش با پوشک الان بازش کردم شما هم اینجوری بگید شاید درس شد 

ولی خیلی سخته 

خدا ب همه مادرا صبر بده

اوه چقد زود سعی کنین خودتون مدلش شید هی دلتونو بگیرید برید دستشویی بدون اینکه نگاش کنید هر یک ساعت ب ...

راستش بیشترین نگرانم برا حرف زدنشه کارم شده غصه گاهی منظورشو نمیفهمم  خیلی غصه میخورم  کسی اذیتش کنه یا کتکش بزنه من چجوری میفهمم چجوری میخاد بگه قیافشم مظلومه دلمو خون میکنه 

عزیزم نگران نباش درست میشه من پسرم دوسال و چهار ماهشه زیاد حرف نمیزنه در حد چند کلمه نمیگه دسشویی د ...

عزیزم پسر منم تقریبا همسن پسر شماست و زیاد حرف نمیزنه ، فقط کلمه ، و جمله هایی مثل مامان بیا اینجا .. نگرانم ، به نظرتون نیازی نیست گفتار درمان ببریم ؟

راستش بیشترین نگرانم برا حرف زدنشه کارم شده غصه گاهی منظورشو نمیفهمم خیلی غصه میخورم کسی اذیتش کنه ...

شرایطشو ندارید بیشتر صحبت کنید براش؟

پسر من هم اینجوری بود کتاب گرفتم یسره کتاب خوندم هر کاری میکردم توضیح میدادم حتی اشپزی 

شمرده شمره جلوی چشاش انگشتمو میذاشتم زیر لبم کلمه میگفتم

درکش خوبه؟دکتر بردی؟

شرایطشو ندارید بیشتر صحبت کنید براش؟پسر من هم اینجوری بود کتاب گرفتم یسره کتاب خوندم هر کاری میکردم ...

چ خوب ، احتمالا بچه ی اولتون هست ، من بچه دوممه،  تا میام به دومی برسم اولی نمیذاره و برعکس ، خودمم از شیطنتاشون همیشه خسته م ، ولی برم کتاب بخرم ببینم بهتر میشه

عزیزم پسر منم تقریبا همسن پسر شماست و زیاد حرف نمیزنه ، فقط کلمه ، و جمله هایی مثل مامان بیا اینجا . ...

ن دیگه وقتی جمله میگه ینی تواناییشو داره فقط باید دایره لغاتش بهتر شه 

برو کلی کتاب بخر براش با هم بخونید صداتو عوض کن شعر از نت صوتی دان کن بخون همراش 

مطمئن باش بعد چند ماه از این رو ب اون رو میشه 

عزیزم پسر منم تقریبا همسن پسر شماست و زیاد حرف نمیزنه ، فقط کلمه ، و جمله هایی مثل مامان بیا اینجا . ...

هست واقعا هست شوهرم اجازه نمیده از اون دسته ادماس ک نمیتونی بگی بچت فلانه زود جبهه میگیره میگه عیب رو بچه نزار فعلا کوچیکه