2777
2789
عنوان

تازه بچمو از پوشک گرفتم دو روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 74 پست

بهترین تایم از پوشک گرفتن بهار 

ولی خب حالا شده 

من یادمه یه هفته اول کامل تو دستشویی زندگی کردیم اصلا بیرون نمیومد

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
ممنونم توروخدا دعا کن دلم فقط برا بچم میسوزه دعواش میکنه کسی نمیتونه بهم بگه دلم خون میشه

خودت همیشه مراقبش باش کسی اذیتش نکنه ، همه ی بچه‌ها تو این سن حتی اگه حرف بزنن خیلی نمیتونن از خودشون دفاع کنن و بیان بگن ، اینقدر آشوب نباش ، ان شاالله پسرامون حرف زدنشون خوب میشه ، فقط باید بیشتر براشون وقت بذاریم و حرف بزنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهد می‌ره ؟

دور از خانوادمم و رفت و امد با کسی ندارم کلا جایی میبرم از بس تنها بوده با هیچ بچه ای کنار نمیاد و بازی نمیکنه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
خودت همیشه مراقبش باش کسی اذیتش نکنه ، همه ی بچه‌ها تو این سن حتی اگه حرف بزنن خیلی نمیتونن از خودشو ...

آمین 🌺🌺

ن فعلا

خب پس نگران نباش ب این چیزا فک نکن اصلا

بعدشم نباید همش سپر بلاش بشی ک 

بچه باید اذیت بشه ک دفاع رو یاد بگیره 

من پسرم از دختر فامیلمون بزرگتره میاد خونمون میزنه تو سر پسرم پسرم یکم سرشو میمالع میگه کار بدیه نو نو ولی اصلا نمیزنتش منم یکم حرصم میگیره☹️

دور از خانوادمم و رفت و امد با کسی ندارم کلا جایی میبرم از بس تنها بوده با هیچ بچه ای کنار نمیاد و ب ...

منم دورم فقط یکی از فامیلای دور اینجان اونم ماهی سالی چند بار 

من هر روز پسرمو پارک میبردم خیلی بهتر شد 

ینی غریبه میدید عربده میزد 

ولی خصوصیت بچها تو این سن همینه تا ۴سالگی نگران نباش 

ببینید اول خودشمامهمین خیلی هم مهمین اولین قدم اینه ک دعوانکنیدبچه هارو نیگم هیچی نگیدولی دعوانکنید بعدم بچه ن میدونم سخته ولی وقتی رسید ب ده ،دوازده ،و.....تمام خاطرات زنده میشه براتون خواهش میکنم دعوانکنیددوما کتاب بخونین براش وکم کم ازش بخواید ک بگ بهتون ولی باصبرواندکی ارامش بغلشکنید بگین این چیه سقف این چیه لامپ این چیه برق وسعی کنین تنهانباشن تنهایی بچه هارو گوشه گیرترمیکنه وامثال ایناازخدامیخوام تمام بچه هارو زیرسایه خودش بگیره وب تمام مادرهاصبری عظیم بده 

خب پس نگران نباش ب این چیزا فک نکن اصلابعدشم نباید همش سپر بلاش بشی ک بچه باید اذیت بشه ک دفاع رو یا ...

الهی چ با مزه اس پسرت 🤣خدا حفظش کنه  

از چه لحاظ آمادگی نداشت ؟

نمیرفت دسشویی

اصلا همکاری نمیکرد باهام

حتی  پی پی هم ک میکرد شلوارش چیزی نمیگفت😐

با این وجود پوشکش نمیکردم .مگه مسجدی بریم یا جایی ک بدونم یادم میرفت پوشک میکردم یا خونه کسی بریم

الان خودش میره دسشویی دیگه 

نمیرفت دسشوییاصلا همکاری نمیکرد باهامحتی پی پی هم ک میکرد شلوارش چیزی نمیگفت😐با این وجود پوشکش نمی ...

پسر من شب تا صب پوشکش خشکه نصف شب میپیچه ب خودش و گریه میکنه تا ببرمش جیش کنه 

ولی روزا یادش میره اگه ب زور نبرم خودش نمیگه وقتی خیس میشه میگه دلم پیچ میده اونجا هم ب زور بیرون میاد میخواد آب بازی کنه 

ب نظرتون باز پوشک کنم؟؟

پسر من شب تا صب پوشکش خشکه نصف شب میپیچه ب خودش و گریه میکنه تا ببرمش جیش کنه ولی روزا یادش میره اگه ...

اگه در طول روز میتونی ببریش دسشویی ببرش

اگه ن ک اذیت میکنه ک پوشکش کن..البته من تا ۳ سالگی پوشک کردم بعد ۳ سالگی دیگه خیییلی کم پوشکش کردم و قصری براش گرفته بودم

شما هم قصری بگیر..ک نبری دسشویی اب بازی کنه.مخصوصا الان ک هوا سرده

خودشم یاد میگیره ک تا جیش داشت میره رو قصری

من دخترمم همینجور بود..

حتی خودش جیششو میبرد میشست لگنشو😂