2777
2789

ممنون میشم اگه کرم یا پماد خوبی میدونین ک واقعا خوبه بهم معرفی کنید میخوام زود بخیه هام بسته شن و ردشون بره

ظاهرش خیلی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مایعات زیاد بخور آناناس عالیه 

بعد مراعات کن تو رابطه و سرویس رفتن 

از این تشک گرد ها بگیر بشین روش 

بعد از سرویس و حمام خودتو با سشوار خشک کن اگه ترشحی چیزی داره پماد تتراسایکلین عالیه

الحمدلله رب العالمین ...

چطوری متوجه شدی بد زده؟ والا من تا زایمان کردم بخیه خوردم بچم زردی داشت ی راست رفتم بیمارستان کودکان سه روز اونجا بودم ب این چیزا فکر نمیکردم اما خب صندلی هاشون فلزی استاندارد نبود میخواستم بشینم بچه شیر بدم ماتحتم همه زخم شده بود 

من نه ترمیم کننده زدم نه چیزی بخیه هام جذبی بود خودش جذب شد جاشم نموند 

تازه خیلی هم بخیه زد عملا جر داده بودن اون ناحیه رو 🤦🤦

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
مایعات زیاد بخور آناناس عالیه بعد مراعات کن تو رابطه و سرویس رفتن از این تشک گرد ها بگیر بشین روش بع ...

ممنون...ن ترشح نداره...یه جایی خونده بودم گفتن پماد موپیروسین  ک آنتی بیوتیکه خوبه برا بخیه نمیزاره عفونت کنه و زودتر ترمیم میشه ..فعلا موپیروسین بزنم عفونت نکنه تا یه ترمیم کننده خوب بگیرم جاش بره..کاش بچه ها یه کرم صد درصدی معرفی کنن

من نه ترمیم کننده زدم نه چیزی بخیه هام جذبی بود خودش جذب شد جاشم نموند تازه خیلی هم بخیه زد عملا جر ...

منم خیلی بخیه زد😔زایمانم خوب بود این بخیه همه چیو خراب کرد