2777
2789
عنوان

تازه بچمو از پوشک گرفتم دو روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 74 پست

خوب خودتون حتما از اول عادتش دادین که آب و باز کنه چون منم چند ماهی هست از پوشک گرفتم ولی تا حالا خودش شیر آب و باز نکرده همیشه خودم آخر سر باز میکنم میشورمش 

نمیشه سفت ببندی باز نکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر میاد زود گرفتیش هنوز امادگیشو نداشته

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم دو روزه پوشک نکردم دوبارشو گفت جیش دارم رفت جیش کرد دیگه از  اون به بعد همش تو خونه جیش می‌کرد و میخواستم ببرمش دستشویی یا نمیاد یا میره دسشویی وایمیسه جیش نمیکنه ابو باز میکنه منم پوشکش کردم 

خوب خودتون حتما از اول عادتش دادین که آب و باز کنه چون منم چند ماهی هست از پوشک گرفتم ولی تا حالا خو ...

دختر منم خیلی اب باز میکنه متاسفانه این شیر آب اهرمی ها نمیشه سفت ببندی راحت باز میشن

درخواست دوستی ممنوع ... متاهل و متعد،🙏

آره نمیذاش پوشک کنم شب تا صب هم خشک بود میخواستم بذارم بعد عید ولی دیدم آمادگی داره الان چیکار کنم ا ...

شیر آب گرم بیشتر باز کن😂🤣بغد بگو دیدی جیز شده نمیشه آب بازی کنیم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
دقیقا اینکارو کردم لعنتی نمیدونم چ موجودیه بیخیال نمیشه پیرم کرده

😁😁😁😁پس زرنگیه برای خپدش

وسط کارتون دیدن ببرش دستشویی که زود بیاد بیرون کارتون رو‌ببینه تا از سرش بیفته

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
منم دو روزه پوشک نکردم دوبارشو گفت جیش دارم رفت جیش کرد دیگه از اون به بعد همش تو خونه جیش می‌کرد و ...

خودت مدلش شو 

یسره بگو وای دلم پیچ میده بدون اینکه نگاش کنی بدو برو دسشویی دو ماه اینکارو کنی یاد میگیره بعد پوشکشو باز کن اول یادش بده بعد 

پیپیش چی اونم تو دست بگیرم؟؟

اره ، ولی خب بچه‌ها متفاوتن ، دخترم دو سال و سه ماهش بود دیگه یاد گرفت همه چیو ، اما پسرم الان پنج ماهه دارم آموزشش میدم حتی یکبار نگفته جیش یا پی پی داره ، نمیدونم چرا یاد نمیگیره و اگه یادم بره تو خودش میکنه