2777
2789

چطوری؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی رو سخت نگیرید 

خوب بخورید خوب بپوشید خوب بگردید 

اندکی هم برای روز مبادا کنار بگذارید 

زیاد حساب کتابی نباشید که خدا برکتشو ازتون میگیره ...

از خوراک و پوشاک و خرج های واجبتون نزنید 

اگه پولی که باید یه جا خرج بشه ولی خرجش نکنید و سیوش کنید خیری از اون پول نمیبرید...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

افرین

من واقعا تجربه کردم 

با گوشت و پوست استخوان تجربه کردم 🥲

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من واقعا تجربه کردم با گوشت و پوست استخوان تجربه کردم 🥲

عزیزم ما هرچی درآمد داریم به جمع کردن نمیرسه آدم مگه چقدر زنده است آخه بلید خوب بخوریم تا بیمار نشیم و لذت داره خوردن و اینکه خوب لباس بپوشیم خوب گردش بریم اگر رسید جمع کنیم خوبه ولی واقعا تو جامعه ما نمیرسه گلم لذت ببریم دنیا دو روزه خواهرمن یسریا گدا زادن کلا گدان دلشون نمیاد خرج کنن عین خانواده و فامیل های همسر من.جمع میکنن برا چی آدم می مونه میگن خسیس امانتدار وراث خواهرم.