2777
2789
عنوان

چه عالی میشه😍😍

43 بازدید | 9 پست

اونقدری پووووول داشته باشیم با عشقم بریم کلی ملک و اپارتمان تو بهترین نقطه های شهرمون بخریم بدیم اجاره بعدش چندتا ماشین شاستی بلند و کوتاه بخریم با رنگای مختلف هرروز با رنگ لباسمون ماشینمونو ست کنیم😍😍😍💃💃💃💃

بدون در نظر گرفتن قیمت طلا بریم تو پاساژ طلا که نه سرش معلومه نه تهش کلی سرویس طلا بخریم😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خودمون دامپروی داشته باشیم و گوشت گوسفند سالم و طبیعی و تازه بخوریم

تو بهترین جای شمال و کیش هم ویلا بگیریم و تو روستاهای با صفای کوهستانی سمت کردستان و اینا هم خونه بگیریم بعدش خارج از کشور هم جایی که با روحیمون سازگاره هم از لحاظ اب و هوا و فرهنگ و همهههه چییی بریم تو هر ایالتش چند تا خونه بگیریم برای ماه عسل منو عشقم چشمامونو ببندیم دستای همو بگیریم انگشت  اشارمون تو هر کجای نقشه دنیا اومد اونجارو انتخاب کنیم برای ماه عسل😍😍😍💃💃💃💃💃 

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم شوهر پولدار بااخلاق و خوب قسمت شما بشه

ممنون از دعای قشنگتون😍🙏🌹

انشاالله نصیب همه بشه یا زوج هایی هم که سروسامون گرفتن جیبشون پر از پول بشه😍😍😍

البته پول همه چیز نیست ولی لازمه زندگیه در حدی که ادم بتونه از زندگیش لذت ببره در کنار عزیزانش خوش بگذرونه

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌