2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 178097 بازدید | 827 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا‌ این رفتارا رو داشته😳😳وقتی طرفتو دوست داری حداقل دستشو میگیری پسراهم ک دیگه کنترل ندارن رو خ ...

اره حتی اسی بوسش میکرده میگفته بوسم نکن..یا کادو نخر وگرنه میندازم سطل آشغال 

من ک میگم این متاهله

گریه چرا؟؟؟وقتی مقصر خودتی نه اون؟؟؟جدیت نگرفته چون عین دختر بچه ها داری استیکر خنده می فرستی انگار ...

اخرشب کاملا جدی باهاش حرف زدم گفتم الکی حرف نمیزنم واقعا همچین چیزی هست مامان بابام داشتن باهام کلی صحبت میکردن که خواستگارمو قبول کنمو اینا توچرا خوشحال بودی یا برات مهم نبود؟ گفت والا خوشحال نبودم که ولی برامم مهم نبود من میگم کسی بخواد میمونه هرچی قسمته دیگه🙂💔

جدی ام باهاش اخرشب حرف زدم گفت کسی که بخواد میمونه من نمیتونم کاری کنم گفتم لااقل نشون میدادی که برا ...

از تو این شوهر در نمیاد این فقط در حد بگو و بخند هست و آلاف کردن وقت 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

عزیزم پسری که دوست داشته باشه همه کاری برات میکنه و شدیدا برای بدست اوردنت تلاش میکنه پسری که اینطور ...

بهش گفتم توچرا دوست داشتنتو نشون نمیدی پس اگ میگی موندی میمونه رفتنیم میره تو نشون بده برات مهمم من میمونم

جواب نداد

میره برای همیشه اونمگفت کسی که بخوادبمونه میمونه کسیم بخواد بره میره من کاری نمیکنم🙂

همون خواستگارت و بچسب کیون لق این عوضی 

لااقل میتونست جوری رفتار کنه که تو بهت برنخوره میگفت عزیزم تو شرایط من و میدونی فعلا نمیتونم بیام از دست دادنت سخته اما بازم هر طور صلاح میدونی...هرهر میخنده

خاک تو سرتون پسرا ...🚶‍♀️

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
بهش گفتم توچرا دوست داشتنتو نشون نمیدی پس اگ میگی موندی میمونه رفتنیم میره تو نشون بده برات مهمم من ...

با این حرفا و رفتارات داری حس آویزون بودنو ب اون منتقل میکنی اسی..

یکم برا خودت ارزش قائل شو و فقط الان بهش پیام بده بگو 

متاسفم برات ک فک کردی من بازیچه و سرگرمیه دست توام..واقعا ک بی لول و چیپ تشریف داری .. حتی لیاقت دوس داشته شدن هم نداری..و بلاکش کن

ذات نرررر

کلا سرکاربودی این ک گفته رابطه مون هدفمنده و اینا که همه پسرا میگن تا دختره باهاشدن بمونه .پس بیاد بگه سلام من میخام یمدت باهات وقت بگذرونم حال کتم بعد ولت کنم میمونی🤣🤣🤣🤣🤣🤣