2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183904 بازدید | 851 پست

به منم گفت قبول کن اینطوری برات بهتره برگام ریخت قهر کردم ننه من غریبم بازی در آورد که من بخاطر خودت میگم وگرنه عاشقتم

بماند که من با بدبختی طرفو رد کردم بخاطر این و بعد ۲ ماه این منو ول کرد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این حرفا و رفتارات داری حس آویزون بودنو ب اون منتقل میکنی اسی..یکم برا خودت ارزش قائل شو و فقط ال ...

من برای زمانی که گذاشتم داشتم این حرفارومیزدم بعدم ناراحت بودم تهش گفت خیلی عجله داری؟😐گفتم من تو کف شوهرنیستم که خیلی عجله داشته باشم من میگم رابطه باید یه سرانجامی داشته باشه وگرنه که بیخیال بشه ادم

بعدگفت من روم نمیشه حرفشو بزنم چون شرایطش ندارم تازه رفتم سرکار

یادش بخیر 

به شوهرم گفتم اینجور تازه دروغکی

خواستگار کجا بود خروسم از من در میرفت 

سرشو کوبید به دیوار گریه کرد انتر چقدر دوسم داشت 

خاک تو سرش کنن 

الان نمیخوایم سر به تن هم باشه والا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اسی این اقا اصصلا نمیاد بگیرتت

این از این

ولی جای مهم اینجاس ک  الان بشدت شما مستعد اینی ک تصمیم احساسی و عجولانه بگیری،،،از لج این اقا ،،،وارد یه ازدواح بشی

حسااابی بررسی کن

بعد خاستگار خوب و عالی رو انتحاب کن

به منم گفت قبول کن اینطوری برات بهتره برگام ریخت قهر کردم ننه من غریبم بازی در آورد که من بخاطر خودت ...

اخیییی.چرا پسرا اینجوری بیغیرت شدن .اخر میرن دوس دختر بقیه رو میگیرن خیلی کوته فکرن پسرا

یادش بخیر به شوهرم گفتم اینجور تازه دروغکیخواستگار کجا بود خروسم از من در میرفت سرشو کوبید به دیوار ...

بقول مامانمم میگه منو بابات که اونطوری بودیم باهم بابات میمرد برای من نامزدیمون بهم خورد داشت خودشو میکشت برای من تا خودکشی پیش رفته بود که فقط منو بدست بیاره الان اینه اوضاعمون

وای بحال شماها😕

من برای زمانی که گذاشتم داشتم این حرفارومیزدم بعدم ناراحت بودم تهش گفت خیلی عجله داری؟😐گفتم من تو ک ...

خب چجوری دیگه بگه نمیخامت؟؟

واقعا دیگ خیلی ارزش خودتو آوردی پایین ک تو دوستی بهت میگه خیلی عجله داری 

یادش بخیر با شوهرم دوست بودیم خواستم باهاش بهم بزنم اصفهان بود زیاد نمیتونس بیاد و حوصله رابطه چتی اینا نداشتم بعدا مامانش گف رفته تو دستشویی کلی گریه کرده، اسمم رو دستش تتو کرد.الان چی مهم نیستیم برای هم. خواستم بگم ماها عشق بود این شد این ک دیگه ب هیچ جاش نیس 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

😔🚶‍♀️💔

الانم ک باز داری ادامه میدی قشنگ مطمعن میشه ک راجب خاستگار دروغ گفتی .. همین الان ک بهونتم جوره دیگ جوابشو نده.. اگ گف چرا اینجوری شدی بگو دارم ب خاستگارم فک میکنم..بگو حدقل اون برام ارزش قائل میشه و حتی شمارمم گرفته از مامانم ک بیشتر آشناشیم..

بزار خوب بسوزه مرتیکه الدنگ