2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183904 بازدید | 851 پست

اسی بنظرم چون با خنده گفتی طرف جدی نگرفته

اگه واقعیه اصلانباید پیام میدادی باید یا میدیدیش میگفتی یا

زنگ میزدی تا جدی بودن موضوع رو بفهمه

در هرصورت بنظرم ذره ای اهمیت نداره براش چون به شوخی ام باشه باید اونم به شوخی ناراحت و عصبی میشد

من به همسرم ک میگفتم دیر بجنبی منو بردن( به شوخی)

واقعا عصبی میشد میگفت حتی شوخیش هم بده و نگو و... 

ولی ایشون شاد شده 🙄

اسی این اقا خیلی مشکوکه یه مدل عجیبیه تا حالا بهش شک نکردی؟

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم جدی نگرفته حرفتو

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

ببین تصمیم خوبی گرفتی که میخوای راهتو ادامه بدی اما لطفا از مراسمت و اینا براش عکس نفرست

بی خبری براش بهتره

یه خانم باکمالات و با شخصیت از زندگی خصوصیش واسه یه غریبه که از قضا بی معرفت و رفیق نیمه راه بوده عکس نمی فرسته

باید کاملا از اون فضا بیای بیرون

منم یه خواستگار داشتم با دست پس میزد با پا پیش می کشید

منو توی آب نمک خوابونده بود

دو سال ( اینم بگم به هم معرفی شدیم و فقط دو بار همو دیدیم) اونم منو لایق خودش نمیدید چون خیلی خیلی پولدار بود)

تا اینکه یه حواستگار جدی و خوب برام اومد

وقتی بله رو گفتم شماره شو پاک و بدون یک کلمه خداحافظی و یه همچین چیزی تموم کردم 

نمیدونی چه حس خوبی بود

اینکه با بی محلی و بی خبر گذاشتنش انتقام اون مدت بلاتکلیفی رو ازش درآوردم

وقتی یکی یکیو بخواد کشش نمیده سریع دنبال بله گرفتنه

این یارو شمارو نمیخواسته

بعدشم اراکی ها بدجنس ترین و دست قرص ترین مردمان ایرانند

یعنی اگر یه روزی از اونجا رد بشم کلاهم بیفته برش نمیدارم مبادا گزندی ازشون ببینم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

ببخش اسی ولی واقعا اگه دیگه با این یارو حرف بزنی و بمونی خیلی بدبختی. حالم ازش بهم خورد

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد

باید قبول کرد که هر دوستی تهش ازدواج نیست ایشون قصد ازدواج نداره حالا که متوجه شدی نباید ادامه بدی من قبلاً چند سال با کسی بودم حرف جدی شدن میومد هی بهونه می‌آورد مامانم که صحبت کرد باهاش که بهتر دیگه در ارتباط نباشین چون شما تا حالا صحبتی نکردی خیلی راحت از من گذشت تازه طلبکارم بود که چرا مامانت اینطوری گفته بعدش با کسی دیگه که الان همسرمه آشنا شدم 4 بار خواستگاری رسمی اومد داداشم و پدرم مخالف بودن داداشم یه رفتاری های کرد که...خلاصه تهش پدر و داداشم راضی کرد خلاصه چون تجربه شو دارم میگم پسری که واقعا بخواد نمیشه و شرایط اش نیست و قسمت و...اینا واسش معنی نداره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خیلی باحالیبه ساعت نکشیده پسره بدبخت تبدیل به فعل ماضی شدچه موجوداتی هستین شما دخترا خخخخخ

چتای پسره رو دیدی؟ فقط یه اسکل پای همچین ادمی میمونه جای خندیدن به اسی به لاشی بودن پسره بخند خنده دار تره جنس خودتون

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
چی چی هست این لانگ

رابطه که فاصله زمانی و مکانی دارن هر کدوم یک شهر دور از هم زندگی میکنن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ببین ینی انقدر ادم بیان بهت بگن دوست نداره و کات کن باید فقط احمق باشی بعده این ماجرا بازم ادامه بدی
فقط ی چیز میگم
 یا کات میکنی و خودتو نجات میدی از بازیچه بودن و اسیب دیدن
یا اینکه هرچی از اینجا به بعد سرت بیاد حقته.
چون خودت اجازه دادی ازت سواستفاده کنن و بازیت بدن
همین.

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)