2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183906 بازدید | 851 پست

توهمین نی نی سایت دختره نزدیک۴سال بایکی دوست بود بااسراراین صیغه موقتم شده بودن هی میگفت بیازودترعروسی بگیریم میگفت فعلاندارم شرایطم اوکی نیست دختره کارمیکردخرج پسره روهم میداد بهش گفته بودخب عروسی نگیریم بریم مشهد میگفت باشه اگه توپولشومیدی میام اخردختره امتحانش کردقشنگ واداد توچت میگفت یکی هست دختره خرابه به من اویزونه که فقط بگیرمش منواغواکرده وازاینجورچرت وپرتا اخردختره میگفت دارم بهم میزنم اینم مثه همونه اگه واقعابخوادت زمین وزمانوبهم میدوزه فقط بهت برسه ن اینکه دنبال بهانه باشه ازش شوهردرنمیاد زودترکات کن خداروشکرکن تازه شناختیش

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرا پرنسس شدن🤣😐🧔🏻‍♀️

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

حالا بلفرض همین الان بیاد خاستکاریتدلتو ب چیش خوش کردییییتو تاپیکای دیگت گفتیبت بی احترامی کردهاونطو ...

یه جا بهم برگشت گفت بسه دیگ هی میایی به منم فشارمیاریی ننه بابات بهت فشارمیارن توام میایی به من فشارمیاریی یه خواستگاری چسکیه دیگه حالا دوتا علاف یابهم میرسن یا نمیرسن!!!!

اگر واقعا دوستت داشت و می خواستت هرگز چنین چیزی نمی گفت...مطمئنا اگه می گفت براش صبر کنی چون تو دوسش ...

بهم گفت هی نیا به من فشاربیار هی فازافسردگی بگیر تهش قراره دوتا علاف یابهم برسن یا نه دیگ

گفتم مرسی واقعا تو خوبی توعلاف نیستی تو بهترینی اصن گفت نه منم علافم نگفتم خوبم که

گفتم چقد نسبت به من حرص داری که اینجوری حرف میزنی خدایی

میدونی کلا مقداری بیشورم هست

بهم گفت هی نیا به من فشاربیار هی فازافسردگی بگیر تهش قراره دوتا علاف یابهم برسن یا نه دیگگفتم مرسی و ...

کلا آدم بیخیالیه بری توزندگی باهاش با بیخیالیاش اذییتت میکنه

تو هنوز با اینی من دیروز بهت نگفتم کات کن الله اکبر

حرف نمیزدم باهاش هی میگفت چیشده بگو کمکت کنم منم عصبی بودم وناراحت هیچی نمیگفتم یاهی میگفتم نمیخوادتوکمکم کنی نمیتونی هم کمک کنی بعد یدفه وحشی شد این حرفارو زد

منم دیگ از دیشب تاحالا باهاش حرف نزدم 

ولی خدایی اگ میومد خواستگاریمم بااین اخلاقش میترسیدم زنش بشم 

بیشترناراحتیه من این بودکه چرا همون اول نگفت رابطه ما بلاتکلیفه

چجوری میتونین با یکی ۱ سال و نیم باشین بعد با دیگری ازدواج کنین . ناموسا عین گناه نیست خود خود گناهه 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

چجوری میتونین با یکی ۱ سال و نیم باشین بعد با دیگری ازدواج کنین . ناموسا عین گناه نیست خود خود گناهه

:/

خودش رسما داره بهم میگه برو خوشبخت شی من شرایطش ندارم رسما علافم کرده و سرکارم گذاشته انگار بعد من برم بایکی دیگ ازدواج کنم خودگناهه؟

حالامنکه قصدازدواجم ندارم چون ذهنمم خیلی آشفتس بخاطراین اقا

ولی خیلی از پسرا اینجوری دخترارو علاف میکنن دراخرم براشون آرزوی خوشبختی میکنم

من دوسش داشتم که موندم باهاش وگرنه یه اخلاقایی داشت که هیچکس باهاش نمیموند

حرف نمیزدم باهاش هی میگفت چیشده بگو کمکت کنم منم عصبی بودم وناراحت هیچی نمیگفتم یاهی میگفتم نمیخوادت ...

کلا دیکه ولش کن 

اون ی همدم میخواد پای زر زدنش باشه 

بلاک کن خودتو راحت کن بگو خدافظ منتظر جوابم نباش نهایت داشت از عشق تو میمرد با یه شماره دیگه پیام میده 

عزیزم ببین نمیدونم برای جلب توجهش گفتی یا نه

ولی مهم نیست خانوادت خوششون اومده باشه یا نیومده باشه مهم تویی این یک

دو اینکه بجای این حرفا بهش میگفتی قصدت برای رابطمون جدیه بیا جلو

ممکنم هست طرفت قلبش شکسته باشه ولی بروی خودش نیاره

تاپیکت خیلی ناقصه نمیدونم چند سالتونه و اینکه رابطتون لانگ یا همو زیاد دیدین.

به حرفای مردا هم اعتماد نکن

:/خودش رسما داره بهم میگه برو خوشبخت شی من شرایطش ندارم رسما علافم کرده و سرکارم گذاشته انگار بعد من ...

بخاطر همینه که خدا میگه دوست پنهانی نگیرین 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!