2777
2789
عنوان

اونایی که یه شهر دیگه زندگی میکنن از خانواده شوهر دورن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 48 پست
چشم عزیزم الان دارن میترکن باز ما بهم برگشتیم بخدا خواهرش زد شوهرمو انفالو کرد اول گفت انگار عکس پای ...

ووووای چقدر سمی .

کاش این بچه سال ها و بدخواه ها هیچوقت به زندگی آدم وارد نشن حتی اگه از خون خود ادم باشن . 

ان شالله رابطه تون با شوهرت روز به روز عالی تر بشه عزیزم دست بدخواه ها هم رو بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ووووای چقدر سمی .کاش این بچه سال ها و بدخواه ها هیچوقت به زندگی آدم وارد نشن حتی اگه از خون خود ادم ...

قربونتو عزیزم الهی بیشتر دست خانوادش براش رو بشه بخدا من بگم شوهرم بامن بد میشه منم سکوت میکنم 

چه بی منطق و بیشعور ماهم میخوایم قید خواهرش بزنیم ننش هوچی بازی در میاره والا ادم تو زندگی خودشه ولی ...

من ننش بیشتر شوهرمه تا خودش .واقعا خانواده شوهر مهمه .کاش قبل ازدواج خانواده شو خوب میسنجیدم .

من ننش بیشتر شوهرمه تا خودش .واقعا خانواده شوهر مهمه .کاش قبل ازدواج خانواده شو خوب میسنجیدم .

عزیزم فکر کنم گفتی دوری ازشون پس ولشون بخدا میخوام تااخر عمر شهر خدم با شوهرم زندگی کنیم حوصلشون ندارم ادمو بهم میریزن مستقیم دخالت میکنن 

قربونتو عزیزم الهی بیشتر دست خانوادش براش رو بشه بخدا من بگم شوهرم بامن بد میشه منم سکوت میکنم

فدات عزیزم .

اتفاقا سکوتت بهترین کاره مگر به وقتش .

یه وقت حرف و حدیثی پیش بیاد شوهرت میگه اصلا زن من با شما کاری نداره هیچ حرفی نمیزنه ازتون .بعدم اگه پیش شوهرا حرف ننشونو بزنیم نتیجه عکس داره بیشتر میرن سمتشون

کاش تویه شهر بودیم. من حاضرم رفتوامدکنم هفته ای دوباراینا اما نیان چندشب بمونن خونم با مهمونی که شب ...

دقیقا کسی که بخواد اذیت کنه همه اذیت هاش جمع می کنه تو همون یک هفته میاد اندازه یک سال گند می زنه به زندگی و می ره تا سال بعد

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!