2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 164466 بازدید | 795 پست
وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

عزیزم لطفا مظلوم نمایی نکن 

من میدونم وافعا برات سخته و ناراحت شدی این همه مدت کم نیس ولی مشکل از خودت هم هس بای حدی صحبت میکردی و اگ هدفمند بوده میگفتی بعد ۶ماه جدیش کنع،الان لازم نیس با خنده جوابشو بدی دیگ،پسرا فک میکنن ترفند دختراس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نه راست میگم بابا حوصله ک..کلک بازی ندارم که برم دروغ بگم بیاد منو بگیره اتفاقا اعصابم خوردبود رفتم ...

عزیرم وقتی طرف مهم نیس براش بزا همون خاستگارت بیاد ببینوچنوریه اگه اوکی بود ازدواج کن ب اینم بگو بابای .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا دلم گرف 

معلومه اصلا مهم نیستی 

وگرنه الان باید آتیشی میشد 

شایدم شرایطشو میبینه 

دلش نمیخواد سربدونه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دوستم بعد ۶ سال رابطه ک مدام پیش هم بودن ب پسره کف خاستگار دارم بابام شک کرده گیر میده باید بزاری ...

به خدا پسرا رد دادن 

یعنی پسرداییم اومده بود خونمون یک پزی میداد 

من اگه زن بگیرم نمیزارم خراب بچرخه

من میرم فلان جا خونه میگرم 

ال میکنم بل میکنم 

یکی نیست بگه خب به عنم چرا به ما میگی 😐😂

اون یکی پسر فامیلمون کلا لاشی از دخترا پول می‌کشه 

همشون ک.صخل شدن😂😂🤌🏼🚶🏼‍♀️

من جدی و حضوری ب رلم گفتم اونم راحت گفت میخاستی رد نکنی از الان ب بعدم هرکی اومد برو منم کات کردم با ...

خوب کردی کات کردی

خب ببین تو جدی گفتی تکلیف خودتو مشخص کردی

اینا انداختن به خنده شاید اگه جدی میگفت تکلیفش معلوم میشد

استارتر از یه مشاور کمک بگیر اون بهت بگه دقیقا چیکار کن به پسره چیا بگو.

آخه با یه چت آدم از نیت قلبی آدما نمیفهمه

شاید اونم حس کرده از خواستگارت خوشت میاد از حرص اونجوری گفته چون توام همش خندیدی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خب چرا گریه میکنی بعد بهش با استیکر خنده پیام میدی ؟انگار داری براش جک تعریف میکنی؟خب معلومه اونم به ...

دقیقا آخه الان چه وقت شوخی بود

انگار دو بچه جک میگن 😐ولی بچه نیستن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سلام. روابط خارج از شرع رو در همون محدوده ازدواج با نیت ازدواج پیش ببرین و مراقبت داشته باشین که صحبت های غیر ضرور وجود نداشته باشه و امه در راستای شرع باشه.

غیر این باشه ممکنه هر گندی ازش بیرون بزنه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سلام. روابط خارج از شرع رو در همون محدوده ازدواج با نیت ازدواج پیش ببرین و مراقبت داشته باشین که صحب ...

ضمنا زمان رو کوتاه کنید

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم

نه عکس بفرست نه چیزی، اصلا یکطرفه تمومش کن بره به این حتی نیاز نیست توضیح بدی

خیلی ببخشید به یه ورشم نیستی