2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183778 بازدید | 851 پست

دخترا بی سیاست شدن.‌ تا خواستگار میاد کف دست پسره می‌زارن . پسرا دیگه این حرف رو باور نمی‌کنند فقط باعث میشه خود بزرگ پنداری کنند و فکر کنند دختره هول شوهر کردنه و قصدشون تحت فشار قرار دادن پسره. دیدین چقدر کلیپ طنز ساختن واسش؟. خوب بزارید خواستگار بیاد ببینید چه تحفه‌ای هست اصلا به درد میخوره یا نه اگرشرایط خوب بود و سر دو راهی بودین اونوقت مطرح کنید . اگر بخوادت که میاد جلو اگرم نخواد شما چیزی از دست ندادین. آخه بعضیا انقدر به پسره میگه خواستگار دارم و کات میکنن اما هنوز بعد پنج سال میبینی مجرده . خوب میخندن بهتون دیگه

استاتر من هم پیام هاش...هم حرفای شما...هم حرفای دوستان خوندم...

شما میگی شریف خونده میگی تو شرکت نفته..میگی۲۷سالشه...

ایشون تقریبا نصفو دارن... حالا خونه  و‌ماشینو نگفتی‌‌‌....اگه‌اونا داشت پس یه پک کامل بود ولی قصدش بازی دادن شماست...و وقت اضافه های خودش هم پر بشه..

اگه قصدشون ازدواج بود اونجوری صحبت نمیکرد...

به نظرم معمولا اونجور ادم ها عین خودشون میگیرن اگه تحصیلات مثل ایشونه و شغل خوبی هم خواهی داشت تا یکی یا۲سال دیگه...باتوجه به شناخت هاتون قطعا روتون جدی بود....

اگه اونجوری نیستید که واس همینه رفتارش اینه...

کم پیش میاد مردی با سطح بالا پسندش عین آقای دیگه نباشه از خودش پایین تر بپسنده....(بازم میگم نمیدونم شماچجوری هستی...)

من همه جوره گفتم...

اگه خاستگارت خوبه به خودت و خانوادت میاد...و شغل مناسبی داره

جواب بده و زندگیه خوبیو شروع کن وقتتو سر آدم های بی ارزش هدر نده...🌷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی تمام صفحات تاپیک روخوندم

وبرات ازته دلم آرزوی خوشبختی وسعادت دارم

جواب این آقاپسررونده کلاوسنگین باش وتمرکزت روبذارروی خودت

هیچی روبهش توضیح نده استوی نذارکلااززندگیت بیرونش کن

اگربخوادتوت میجنگه همه جوره واینهابهانست

اگرم نخوادتون به کتفتون

واینکه دوست داشتن روبذارین کناروباچشم بازتصمیم بگیرین برای آیندتون

خب معلومه که هدف دارن ولی این به اون معنی نیست که هدفشون ازدواجه.

ددخترایی که با کلمه هدفمند، خودشون را توی لباس عروس میبینن و فکر میکنن کلمه خاستگار قراره لرزه به بدن پسر بندازه و سریع بیاره خواستگاریشون

در صورتیکه فقط خیالشون را راحت میکنه که دختر قرار نیست و بالشون بشه

تجربه این اتفافو داشتم

بهش گفتم خواستگار دارم گفت برو شاید بتونه خوشبختت کنه منم از همه جا بلاکش کردم و خواستگارمو ک اصلا نمیخاستمش راه دادم و کم کم قضیه داشت جدی میشد و داشتیم نامزد میکردیم ک اون هرروز زنگ میزد میگف غلط کردم گریه میکرد منم خواستگاره رو رد کردم ولی اخرش اون ادم شرایط ازدواج بامنو فراهم نکرد فقط میخاست من باشم و باهاش دوست باشم همین

دوستت نداره خواهشا بفهم و عمرت رو هدر نده ازدواج کن بقران یروز پشیمون میشیا تاپیک های من بخون تا بفهمی چی به سرم اومد بعد یکسال دوستی و وابستگی راحت ولم کرد ورفت ازدواج کرد کاش تو اشتباه منو نکنی کااااااش

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
تجربه این اتفافو داشتمبهش گفتم خواستگار دارم گفت برو شاید بتونه خوشبختت کنه منم از همه جا بلاکش کردم ...

خاک برسرش لااقل جلو ازدواجتو نمیگرف

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی