2777
2789
عنوان

کسایی ک دبیری اموزش پروزش قبول شدن

456 بازدید | 58 پست

لطفا بیایید راهنمایی کنید 

چ درسایی بخونیم

چجوری بخونیم

من منابع عمومی سال گذشته رو خوندم ی مقدار از اختصاصی ها هم خوندم 

مونده تخصصی : دبیری زبان میخام شرکت کنم 

بچه ها اگ تجربه ای دارید بگید دعاتون میکنم

خانوم اقا ممدم 😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتون قبول شدید رشتتون چی بوده؟ میزان مطالعه

بله انسانی بودم دبیری تاریخ هستم

از صبح تا شب هر چقدر که میتونستم روزی سیزده ساعتم میشد ولی از استراحت میان درس ها غافل نشید

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

تراز چن میخاد دعوت شدن؟برا کنکور تلاش نصف باشه و نهایی عالی نتیجه دارع؟؟

دعوت به مصاحبه و اینا هشت هزار به بالا

نهایی معدل نوزده خوبه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

من نهمم چه رشته ای برم سریع فرهنگیان بیارم

از همه رشته ها میتونی انسانی گزینه های بیشتری داری برای انتخاب

ب منم انگیزه بدید درس بخونم پشت هستمفرهنگیان میخام

منم پشت بودم ببین وقتی به آخرش فکر میکنی که دستت تو جیب خودته شغلت آمادست جایگاه اجتماعی داری این سختیا هیچ میشه

خواهرم نوین استخدام چهارخونه واصلش کانال تلگرام خوند تست هاش رو هم زد .مهم ترین عامل برای قبولی ظرفیت قبول شدگان شهری هست که شرکت می‌کنید. تهران بخونید قبولی بالاست