2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183775 بازدید | 851 پست
من یه دخترم وخودشم میدونه خانواده سختگیر وسنتی طوری دارم بهشم قبلا گفته بودم خواستگار دارم و بزور رد ...

منم موقعی که با شوهرم تو دوره آشنایی بودم گفتم خواستگار دارم واقعا هم داشتم،ولی تا بهش گفتم گفت ردش کن و یه ماه دیگه مامانش اینا رو فرستاد برای خواستگاری و در عرض هشت ماه عقد و عروسی کردیم. بگذریم که الان همش حس میکنم با زنای دیگه چت میکنه قبلا هم مچشو چند بار گرفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم خوب گوش بده

اول نباید با خنده جواب میدادی

این مسئله مهمه باید جدی باهاش صحبت کنی

الانم میری بهش پیام میدی، فلانی دیروز که استکیر خنده گذاشتم از قصد بود میخواستم ببینم تو چی جواب میدی.الان جدی ام باهات... تو مشکلی با اینکه خواستگار برام اومده نداری؟؟ اگر نداری براچی گفتی رابطه هدفمنده؟ اگر قصد ازدواج نداشتی چرا دروغ گفتی و باهام بازی کردی؟

اگرم برات مهمه و داری فیلم بازی میکنی، بگو راست و حسینی بدونم اگر میای خواستگاریم اینو ردش کنم بره حتی شده با دعوا ... من نمیتونم بیشتر ازاین صبرکنم نمیتونم جواب خانوادمو بدم، اگر اومدنی هستی الان وقتشه باید بیای حداقل نامزد کنیم زیرنظر خانواده باشیم،،، همین الان رک و پوستکنده بگو چقدر این رابطه برات مهمه حاضری بیای یا نه... من دختر خونه زندگی ام، رابطه بی هدف دوست ندارم، چندسال دوری و بلاتکلیفی هم نمیخوام .

هرجوابی داد تو متوجه میشی باید چیکارکنی، اگر گفت اره بزام مهمه پس یعنی دوستت داره و میاد

اگر گفت نه نمیام و معلوم نیست کی بشه، ولش کن بهش امیدی نیست ، چه تضمینی هست یه سال دیگم باهاش بمونی یهو ترکت نکنه؟ اونوقت تو خواستگارای خوبتو ازدست دادی....

بهترین موقعس که تصمیم درست بگیری، حتی اگر با خواستگارت هم به توافق نرسیدی، اگر دیدی ازاینم آبی گرم نمیشع بیخیالش شو

من که حس میکنم این ازاون پسراست که میگه معلوم نیست کی بیام خواستگاریت، ولی تو اگر واقعا عاشق باشی تا ۱۰ سال دیگم باید پام بمونی،،،، بگو برو دوغتو بخور عنتر مگه زندگی شوخیه عمرتو بذاری پای کسی که هیچ تعهدی بهت نداره خیلی راحت میتونه یه شبه بگه خداحافظ

ببین عزیزم خوب گوش بدهاول نباید با خنده جواب میدادیاین مسئله مهمه باید جدی باهاش صحبت کنیالانم میری ...

دیگه وقتی اینجوری جواب اسی رو داده یعنی براش مهم نیس خواهر، اسی واسه چی خودشو سبک کنه براش خط و نشون بکشه، پسره اگه بخواد خودش بهش میگه خواستگارتو رد کن

ببین خواهرانه بهت میگم …انقد داستانت شبیه منه که تعجب کردم

من با یه پسری ۱/۵ سال بودم و هی بهانه میاورد

هر چی هم بهش میگفتم خواستگار دارم میگفت برو جلوتو نمیگیرم😏

یه روز با خواستگارم رفتم بیرون و قرار سوم گفتن بیاییم برای نشون و بله برون و … 

بعدم دیگه باهاش حرف نزدم و فقط اسکرین پیامای مراسم براش فرستادم

از اون روز به بعد کارش شده بود التماس… 😏 اما دیگه دکمه‌ی این دوست عزیز زدم برای همیشه

خواهشاااا عزیزم

با خواستگارت ۱بار برو بیرون بعد تصمیم بگیر حداقل

ندیده رد نکن 🩷

باید ناراحت نشی که هیچ بی نهایتم تازه خوش حال بشی اخه خداوکیلی کسی که انقدر تو واسش بود و نبودت مهمه پس به درد این هم حتی نمیخوره که بخوای ناراحتش هم بشی چون نبود کسی باید انقد واست مهم باشه که بخواد نبودنش به هم بریزت و بهش فکر کنی یا هرچی که اونم همون لحظه فکر نبود تو باشه         وگرنه اگه یک درصد غیر از این باشه اخه اون طرف چه دردت میخوره که بخوای خودت رو ناراحت کنی بخدا من بهت قول میدم جلو رفتن با اینجور ادمی تا قیامت لحظه به لحظش واست میشه ناراحتی و بدبختی پس مثل من تو هم شروع کن بگرد دنبال اونی که اگه دنیات رو بهش دادی اون تو رو بی دنیا نزاره و بره بلکه دنیای خودش هم بزاره روی مال تو و بگه حالا هردومون دنیامون از امروز  دست اینه که با هم باشیم و اگه یه لحظه از امروز از هم بخوان جدامون کنن هر دومون  دنیا دیگه نداریم و بدون زندگی میشیم چون دنیامون رو کادو دادیم به در کنار هم بودنمون پس تا با همیم دنیا داریم بی هم دست خودمون هم نیست دیگه که دوست داریم یا نه دوست هم نداشته باشیم میمیریم بدون زندگی تا میتونی فقط بگرد اینجور ادمی رو پیدا کن و وقتی هم پیدا کردی همه چیزت رو بده واسه باهاش موندن چون اون ادم ارزش دادن کل زندگیه ادم رو هم داره نه کسی که اصلا مهم نیست باشی یا نه 

الهی بگردم من بهش گفتم خواستگار دارم فرداش پاشد اومد خونمون با داداشم صحبت کرد 😞

من نذاشتم با خانوادش بیاد گفتم اول خودت بیا ببینتت بعد 

چه پرستیژی داشت چقدر باسواد قدبلند و فرهیخته بود 

فکر کردم برام ریدن آخر سر خودم جواب رد دادم

اینم الان یادم اومد بهت بگم!

مردی که غیرت داره اصلا نمیتونه تصور کنه تو مرد دیگه ای غیر از اون ببوسی و باهاش رابطه داشته باشی و …

پس خودتو گول نزن

خدا بهت نظر کرده که تاپیکت رفته تو پربازدیدا

اینو یه نشونه بدون و رها شو

بعدا از نی نی سایتی ها تشکر خواهی کرد!

منم موقعی که با شوهرم تو دوره آشنایی بودم گفتم خواستگار دارم واقعا هم داشتم،ولی تا بهش گفتم گفت ردش ...

ای بابا

ذوق کردیم مرد بوده پات وایساده ولی چرا اینجوری شد🥲🥲

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

یعنی باهاش ازدواج نکردی؟

نه .. یکسال بعدش سنتی با یکی ازدواج کردم 

چند ماه پیش اتفاقی تو دانشگاه دیدمش توقع داشتم اصلا نگام نکنه یا سرشو برگردونه ولی با ناراحتی خیره شده بود و چشم برنمی‌داشت..