ببین عزیزم خوب گوش بده
اول نباید با خنده جواب میدادی
این مسئله مهمه باید جدی باهاش صحبت کنی
الانم میری بهش پیام میدی، فلانی دیروز که استکیر خنده گذاشتم از قصد بود میخواستم ببینم تو چی جواب میدی.الان جدی ام باهات... تو مشکلی با اینکه خواستگار برام اومده نداری؟؟ اگر نداری براچی گفتی رابطه هدفمنده؟ اگر قصد ازدواج نداشتی چرا دروغ گفتی و باهام بازی کردی؟
اگرم برات مهمه و داری فیلم بازی میکنی، بگو راست و حسینی بدونم اگر میای خواستگاریم اینو ردش کنم بره حتی شده با دعوا ... من نمیتونم بیشتر ازاین صبرکنم نمیتونم جواب خانوادمو بدم، اگر اومدنی هستی الان وقتشه باید بیای حداقل نامزد کنیم زیرنظر خانواده باشیم،،، همین الان رک و پوستکنده بگو چقدر این رابطه برات مهمه حاضری بیای یا نه... من دختر خونه زندگی ام، رابطه بی هدف دوست ندارم، چندسال دوری و بلاتکلیفی هم نمیخوام .
هرجوابی داد تو متوجه میشی باید چیکارکنی، اگر گفت اره بزام مهمه پس یعنی دوستت داره و میاد
اگر گفت نه نمیام و معلوم نیست کی بشه، ولش کن بهش امیدی نیست ، چه تضمینی هست یه سال دیگم باهاش بمونی یهو ترکت نکنه؟ اونوقت تو خواستگارای خوبتو ازدست دادی....
بهترین موقعس که تصمیم درست بگیری، حتی اگر با خواستگارت هم به توافق نرسیدی، اگر دیدی ازاینم آبی گرم نمیشع بیخیالش شو
من که حس میکنم این ازاون پسراست که میگه معلوم نیست کی بیام خواستگاریت، ولی تو اگر واقعا عاشق باشی تا ۱۰ سال دیگم باید پام بمونی،،،، بگو برو دوغتو بخور عنتر مگه زندگی شوخیه عمرتو بذاری پای کسی که هیچ تعهدی بهت نداره خیلی راحت میتونه یه شبه بگه خداحافظ