2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184078 بازدید | 851 پست
من بدبخت نیستم که یکسالونیم علافم کرد واخرشم گفت برو شوهرت بدن دیگ چیکارکنمایناروهم گفتم برا قبلاهست ...

در هر صورت به جای یکطرفه قضاوت کردن و مشورت با ما غریبه ها که هیچ شناختی از شما و اون پسر نداریم بهتره یه بار با خودش جدی و بدون شوخی و محکم حرف بزنی اگه واقعا حدست درسته موقعیت و فرصت ها تو از دست ندی.اونم ترجیحا حضوری بحرفین یا نهایتش تلفنی.پیام نه.خوشبخت بشی

insta :  amiiid619

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دو مورد بیشتر نیست

یا براش مهم نیستی و میخواد اینو بهت بفهمونه تا بخاطرش خواستگار رد نکنی

یا فکر کرده دروغ میگی بهش که تحریکش کنی بیاد جلو.

در هر‌۲ صورت ادم مشکل داریه،ول کن برو

اصلا سر همین داستانو بگیر بهش بگو عقد کردم دیگ پیام نده😂

عزیزم دو مورد بیشتر نیستیا براش مهم نیستی و میخواد اینو بهت بفهمونه تا بخاطرش خواستگار رد نکنییا فکر ...

از لجمم شده بخدا میخوام خواستگاره رو راه بدم بگم دیدی دروغ نمیگفتم

بعد اونم چی میگه؟خب بسلامتی پسره شغلش چیه؟😐😂

از لجمم شده بخدا میخوام خواستگاره رو راه بدم بگم دیدی دروغ نمیگفتمبعد اونم چی میگه؟خب بسلامتی پسره ش ...

خواستگاره موقعیتش خوبه ک خانوادت اصرار دارن بیاد؟

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یه مغازه تو بازار داره

دیگه باهاش دراین مورد صحبت نکن بنظرم

بی اهمیتش کن تا بسوزه

اگه توانشو داری کات کن همین الان .. خودتو کوچیک نکنی یه وقت دوباره راجع ب ازدواج حرف بزنی

بعدم استوری بذار از خواستگاری و اینا ک بفهمه حرفت راست بوده

چی بگم که کات کنم

چیزی نگو ک فکر کنه خیلی برات مهمه

بگو دارم ازدواج میکنم رابطه منو توهم به جایی قرار نیست برسه و تا همین الانم وقت و عمرمونو هدر دادیم

بعدم برای همیشه ازش خدافظی کن