2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183875 بازدید | 851 پست
ببین احتمال ۹۹ درصد فهمیده الکی میگی، اصلا اگرم نفهمیده باشه همون بهتر که زودتر روی واقعیشو دیدی... ...

باهاش جدی صحبت کردم

گفت شرایطش ندارم تا حداقل یکسال دیگه 

قبلامیگفت من عجله ایی برای ازدواج اصلا ندارم براهمین دوسه سالم طول بکشه اوکی هستم

حالا دیشب میگفت یکسال دیگه بایدصبرکردتا من به درامدثابتی برسم

گفتم نه تومنوجدی نگرفتیو این رابطه برات مهم نیست گفت چرا منم جدی گرفتمت و دوستت دارم ولی روم نمیشد حرفشو بزنم چون شرایطش ندارم الان

بعدم نمبتونم جلوتوبگیرم بگم بمون بپای من میتونی باهرکی اومد وخوشت اومد بری😕

باهاش جدی صحبت کردمگفت شرایطش ندارم تا حداقل یکسال دیگه قبلامیگفت من عجله ایی برای ازدواج اصلا ندارم ...

عزیزم بنظرم با خاستگارت ازدواج کن اصلا رو این حساب باز نکن دیگ هم نرو سمتش هوا برش می‌داره  جنبه نداره فکر میکن میخای خودتو بچسبونی

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش جدی صحبت کردمگفت شرایطش ندارم تا حداقل یکسال دیگه قبلامیگفت من عجله ایی برای ازدواج اصلا ندارم ...

حالا بلفرض همین الان بیاد خاستکاریت

دلتو ب چیش خوش کردیییی

تو تاپیکای دیگت گفتی

بت بی احترامی کرده

اونطوری ک باید اهمیت نمیده

و خیلی چیزای دیگ

اینده خودتو تباه نکن 

این براش مثل اب خوردنه پسفردا بزنه زیر همه چی

موزد داشتیم ۶ سال با طرف بود نرفت خاستکاریش... 

درآمد ثابت بهانه است وقتی طرف استخدام شد اونم شرکت نفت که کلا درامدسون بالاست و وقتی انقد تحصیلات داره  مشخصه که حتی بندازنش بیرون هم مدرکش به دردش میخوره اینو دیگ هر بچه ای میدونه واقعا.انقد ناز و اداش چیه باز؟!انگار تو رفتی خاستگاری داره فکر میکنه که حالا شایدددد یک سال دیگ شرایطش باشه.واقعیت رو ببین چشماتو باز کن.ببین کی پشت در خونتون بطور رسمی اومده و جدی رفتار کرده خیلی فرقشه با کسی که فقط حرفه و مطمعن باش حتی سه سال دیگ هم بیاد اخرش بعد نامزدی که دیگ دلش خنک شده باشه و کیفشو کرده باشه میگه خودتو بهم انداختی و فلان یا بهونه های الکی میاره که یجوری لزت خلاص شه تازه این وقتیه که اقدامی برای ازدواج کرده باشه که من قول میدم حتی بهت در حد همون دوست هم فکر نمیکنه :)

وقتی به یه پسر میگی برام خاستگار اومده بابام به زور میخواد بده بدرم

انگا یه پسر به به دختر میگه دلم باهات نیس ولی یکی رو دیدم خیلی زیبا تر و خوشگل تر از تو 

دختر اگه ارزش خودشو بدونه میگه برو به سلامت خوش گذشت 

یعنی چی مگه به زور میخوان تو دفترخونه انگشتتو بزنن به برگه و امضا بگیرن مگه زمان قاجاره

اگر واقعا دوستت داشت و می خواستت هرگز چنین چیزی نمی گفت...

مطمئنا اگه می گفت براش صبر کنی چون تو دوسش داشتی همون کار رو می کردی و عاشقانه صبوری می کردی حالا چرا اون این کار رو نمی کنه؟

چون خواستنش واقعی نیست...

بین دوست داشتن و انتخابخیلی تفاوته به نظر من...

پسرا رو موقع انتخاب عشقشون رو امتحان کنید.

در موقعیت مشابهت بودم عزیزم بهش گفتم انقدر عشقم عشقم می کنی بیا رابطه رو رسمی کن و بهونه آورد دقیقا حرفی که به تو زده بهم گفت منم حذفش کردم از زندگیم بره پی لیاقتش...

این دوست داشتن بیشتر شهوت هست

من جات بودم خودم رو دربندش نمیکردم کیسهات رو بیخود نپرون اگه ادم مناسبی بود ازدواج کن ب پای این نمون که از این شوهر در نمیاد برات

استارتر دلت گیره فایدم نداره صدبار بهت گفته اگه فکر میکنی خوشبخت میشی برو ...ولی تو اصرار داری ب موندن متاسفانه چندسال دیگه میفهمی چرا انقدر عمرتون تباه کردی ب پاش

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍