2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184317 بازدید | 852 پست
اخه کسی که کسیو دوست داشته باشه انقد ریلکس و با خنده یا خیلی عادی میگه برام مهم نیست بری یا بمونی تص ...

پسرا محض سرگرمی با طرف میرند تو رابطه اینکه میگن رابطه هدفمند یعنی دختر و نگه دارند برا دوستی در کل شگردشونه

دخترا نباید جدی بگیرند و دل ببندن باید شما هم به چشم ی دوست معمولی بهش نگا می‌کردید و اگه قصدتون ازدواج بود از همون اول می‌گفتید تکلیف مشخص کنه

بهش پیام نده به هیچ وجه اگه پیام داد دیر جواب بده بگو فعلا در حال آشنایی با خواستگارمم حس میکنم همون چیزیه که میخوام...

چون واکنش دوست پسرت به خواستگار داشتنت اصلا جالب نبود 

اگه موقعیت خوبی داری بخاطر این پسر رد نکن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

آره هی گفت بخدا توعشق منی دوستت دارم آیندمو با تومیبینم شرایطش پیش بیاد بهت ثابت میشه ولی من ساکت بو ...

ساده نباش دختر

از همین الان شروع کن ب کم محلی و بی محلی.. حدقل بزار یکم جبران کنه برات اون محل ندادنا و توهین کردنارو..

اصن گیریم بیاد خاستگاری با این رفتارا و حرفا و اخلاقای بدی ک داره چطور میخای کنار بیای..

کم محلی و بی محلی کن بزار یکم بیاد سمتت حدقل..

ولی بازم حرفم همینه ک کم کم فراموشش کن این گزینه خوبی برا زندگی نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرا محض سرگرمی با طرف میرند تو رابطه اینکه میگن رابطه هدفمند یعنی دختر و نگه دارند برا دوستی در کل ...

نه اون خواستگاروکه نمیخوام اصلا مامانم هی اصرارداره بزاربیاد گفتم باشه بیاد ولی من ردش میکنم

وقتی قلب و ذهنم درگیریکی دیگس چحوری درآن و واحد به یکی دیگ فک کنم هرچقدرم ادم عوضی و اشتباهی باشه بالاخره یکسالونیم قلبمو گذاشتم وسط اولین ادم زندگیم بود سخته فراموشیش زمان نیازدارم مامانم هی بهم استرس میده نههه خواستگارتو رد نکنیا دیگ شوهرنیست😐😂💔

نه تو شوکم نیست ولی ازاین بیخیالیش ناراحت شدم

اون اگه بخادت باید برا خودت و دیدنت له له بزنه..چطور ممکنه عشقش باشی و اینجوری رفتار کنه؟؟ مگه میشه ۱سال با یکی رل باشی و بهت زنگ نزنه؟؟

فقط داره خامت میکنه و اگم باهاش ازدواج کنی و خرش از پل رد شه دیگ عمرا بهت احترام بزاره یا محبت کنه..

توروخدا یکم گوش کن این همه آدم از رو تجربه دارن میگن خودتو علاف این نکن..تو هنو حیفی هنو جوونی خیلی فرصت داری‌..شاید همون سنتی ازین بهتر از آب در اومد..

بچگی نکن بخاطر این که فقط بگی سنتی ازدواج نکردم..

ساده نباش دختراز همین الان شروع کن ب کم محلی و بی محلی.. حدقل بزار یکم جبران کنه برات اون محل ندادنا ...

اصلا نمیفهممش بخدا نمیتونم بفهمم واقعا منو میخواد یا نه

نه میتونه بره نه حرف اینده میزنه میگه روم نمیشه فعلا پول ندارم تازه رفتم سرکار وایسا یکسال

گفتم حداقل قبلش بیا بریم پیش مشاور گفت نه اونا چی حالیشونه

نه اون خواستگاروکه نمیخوام اصلا مامانم هی اصرارداره بزاربیاد گفتم باشه بیاد ولی من ردش میکنموقتی قلب ...

افرین دقیقا به زمان نیاز داری ولی خب اگه طرفت هم شرایط ازدواج نداره و آدم زندگیت نیست عمرتو صرفش نکن

می‌دونم وقت گذاشتی و وابسته شدی اما به هر حال باید ی جا تمامش کنی

کم کم ارتباط قطع کن

اینجوری گفتم بهش بگو که حداقل عزتت حفظ بشه و اون اگه دوستت داره بیشتر بیاد سمتت اگر نه که بره و تکلیفت مشخص بشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نه اون خواستگاروکه نمیخوام اصلا مامانم هی اصرارداره بزاربیاد گفتم باشه بیاد ولی من ردش میکنموقتی قلب ...

حالا بزار بیاد..باهاش صحبت کن‌‌..حرفاتون بگو..شاید واقعا تایپت بود..

با عجله تصمیم نگیر.. بخدا تا با اون عقد کنی و بهت محبت کنه مطمعن باش قبلیو فراموش میکنی.. آیندتو بخاطر این دوس داشتن کذایی خراب نکن 

اصلا نمیفهممش بخدا نمیتونم بفهمم واقعا منو میخواد یا نهنه میتونه بره نه حرف اینده میزنه میگه روم نمی ...

نرفتنش فقط بخاطر اینه ک وقتش پر شه .. اگه من طعم عشق و عاشقیو چشیدم و دیدم میگم این تورو نمیخاد.. نمیدونم چرا نمیخای بفهمی اینو

حالا بزار بیاد..باهاش صحبت کن‌‌..حرفاتون بگو..شاید واقعا تایپت بود..با عجله تصمیم نگیر.. بخدا تا با ...

اصن از طرف فامیله خوشم نمیاد حس میکنم اگ سر چیزیم بهم بخوره برام حرف درمیارن😕

میزارم بیاد ولی از قیافشم خوشم نیومده بوره و چشم رنگی

نرفتنش فقط بخاطر اینه ک وقتش پر شه .. اگه من طعم عشق و عاشقیو چشیدم و دیدم میگم این تورو نمیخاد.. نم ...

ازش کم کم فاصله میگیرم دیگ یا میفهمه میادسمتم یا دیگ سردمیشمو میرم

الان انقدر ناراحتم که باهیچی ناراحتیم خوب نمیشه ازدیشب تاحالا

اصن از طرف فامیله خوشم نمیاد حس میکنم اگ سر چیزیم بهم بخوره برام حرف درمیارن😕میزارم بیاد ولی از قیا ...

چی بگم والا.‌‌‌.

طبق ۸سال تجربه زندگی میگم این مرد آینده ی خوبی نداره وقتی ب مشاور میگ هیچی حالیش نیس دیگه بدون چقد اعتماد ب نفس داره و چقد قراره در آینده تحقیر شی ..

و مطمئنم پشیمون میشی 

ازش کم کم فاصله میگیرم دیگ یا میفهمه میادسمتم یا دیگ سردمیشمو میرمالان انقدر ناراحتم که باهیچی ناراح ...

اگه گف چرا سردی و فلان بگو دارم ب خاستگارم فکر میکنم ب قول تو شاید سرنوشت من با یکی دیگه باشم و رفتنی..

باید بفهمی مزه دهنش چیه بلخره

ازش کم کم فاصله میگیرم دیگ یا میفهمه میادسمتم یا دیگ سردمیشمو میرمالان انقدر ناراحتم که باهیچی ناراح ...

چرا داری الکی میگی 

من که میدونم‌تو ازش دل نمیکنی 

برای هیچ کسی کامنت نمیزارم‌اکثرا 

برای تو گذاشتم 

حرف این همه زن رو گوش کن 

اینکه کم کم‌ سرد میشم‌نداریم .ن ما خریم ن تو هر دوتامون میدونیم نمی تونی دل  بکنی 

میخوام که یهو تمومش کنی نهایت اگر خواست حتما شمارت رو داره زنگ‌بزنه 

بهت میگم‌هرچی بیشتر بری جلو بیشتر درگیر میشی 

چی بگم والا.‌‌‌.طبق ۸سال تجربه زندگی میگم این مرد آینده ی خوبی نداره وقتی ب مشاور میگ هیچی حالیش نیس ...

ترس منم سراخلاقشه اصلا خودمم میدونستم بخاطراخلاقش ممکنه بهم نرسیم نمیدونم چرا باز بخاطر واکنشش تا این حد ناراحت شدم 

تاپیکای قبلیم گفته بودم از رفتاراش 

زود عصبی میشه وحشی میشه ناراحتم میکنه تحقیرمیکنه بعدکه میبینه دیگ گریم دراومد و ناراحت شدمو ساکتم میاد معذرت خواهی میکنه که بخدا قصدبدی نداشتم