2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184346 بازدید | 852 پست
بگه دارم با خاستگارم آشنا میشم انگار میخواد جلب توجه کنه و یجوری طرف رو بسوزونهخیلی عادی بگه حرفی نم ...

اره اینم خوبه

منظورم اینه یه جوری بهش بفهمونه که پسر براش جدی نبوده و الانم تموم شده ست براش

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه حدسی زدم.. میشه بگیدد

با هم حرف زدیم تو تاپیکی یک چند تا تاپیک میزنم و کلی معما های ذهنی دارم که آزار دهنده هست 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بنظر منکه جواب درستی داده.تو این زمونه نمیشه به هیچکس هیچ قولی داد خصوصا ازدواج..و اگر واقع بین باشی ...

اخه کسی که کسیو دوست داشته باشه انقد ریلکس و با خنده یا خیلی عادی میگه برام مهم نیست بری یا بمونی تصمیم خودته؟حتی یذره هم ناراحت نمیشه 

اسی از دیشب ک فهمیدی جدی نیس چت کردی یا حرف زدی باهاش،؟

آره هی گفت بخدا توعشق منی دوستت دارم آیندمو با تومیبینم شرایطش پیش بیاد بهت ثابت میشه 

ولی من ساکت بودم بیشتر

از عمدم ساکت نبودما وقتی خیلی ناراحتم نمیتونم دیگ حرف بزنم

بعدهی میگفت بابا من از تو مطمئن بودم میگفتم جواب رد میدی و تمام فک نمیکردم برسی به اینجا