2777
2789
عنوان

پریودم بی خودی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 18 پست
برا بغلو اینا ب مشکل نمیخورین؟!

چه مشکلی؟

پریود شدم، دستام که قطع نشده😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چه مشکلی؟پریود شدم، دستام که قطع نشده😂

وایییی

😂😂

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدای من😅😅😅😅شوهر منم ازم حساب میبره کمی توی این دوران ...من اشتهام کور شده بدتر انگار ویار میگیرم ...

وای یه چیز بگم بخندی

ما اوایل زندگی مشترکمون بود

یه روز تعطیل بود صبح بیدار شدم و دیدم پریودم

ولی صداشو در نیاوردم

عین میرغضب نشسته بودم رو مبل زل زده بودم به تلوزیون خاموش

همسرم بیدار شد اومد با خنده که عه میخوای فیلم ببینی بیا فیلم ببینیم با هم

یک فیلم چندش اور شخمی تخیلی گذاشت مال حمله فضاییا بود

بعد خودشم نشست کنار من خرت خرت پفیلا میخورد فیلم نگاه میکرد

دیگه تصور کن وضع اعصاب من چجوری بود

یک ساعت اون وضعو تحمل کردم

تهش چنان جیغی زدم طفلک برق از سه فازش پرید

اونجا حس میکنم تازه فهمید با چه روانی ای ازدواج کرده😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی